Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A bátyám 20 éves, és a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bátyám 20 éves, és a barátnője 14. Normális ez?

Figyelt kérdés
Fél éve ismerték meg egymást, először nagyon jó barátok lettek, majd egymásba szerettek. A szüleink sokat veszekedtek miatta a bátyámmal, pedig előnyére változtatta meg a lány. Egyébként igaz, hogy csak 14, de sokkal érettebb a koránál, sőt azt is előre megmondta a bátyámnak, hogy ha akaratoskodik a szexszel kapcsolatban, szakítani fog vele, mert még nem érzi magát késznek erre. Lehet ebből hosszútávú kapcsolat? Ki fogja bírni a bátyám, hogy várjon rá?
2009. okt. 2. 15:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%
ezt talán a bátyádtól kellene megkérdezni. de szerintem nem normális hogy egy 20 éves felnőtt ember egy 14 éves kislánnyal jár.
2009. okt. 2. 15:51
 2/15 A kérdező kommentje:
A szüleim is ezt mondták :\
2009. okt. 2. 15:53
 3/15 anonim ***** válasza:
27%
PEEEEEDOOOOOOOOOOOFIIIIIIIIIIIIIL
2009. okt. 2. 15:54
 4/15 anonim ***** válasza:
61%
Én normálisnak tartom, sok ilyen ismerősöm van ,akik között ennyi a korkülönbség, és jól megvannak. Ha szeretik egymást nem számít a kor szerintem.
2009. okt. 2. 15:59
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

szerintem meg...jó, kicsit sok a korkülönbség...de ennek ellenére, miért is ne járhatnának? Én 20 vagyok, a párom 26. És igenis, jobban érzem magam vele, mert érettebb mint a velem egyidős hülyegyerekek akik csak meg akarnak d..gni és elhajítani mint egy zsepit utánna. (jó tisztelet a kivételnek, de én eddig rajta kívül csak ilyet fogtam ki)

szóval érthető h valaki komolyabb fiúra vágyik, nem pedig a korabeliekre.

2009. okt. 2. 16:03
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Én 15 voltam amikor összejöttem az akkor 20 éves barátommal. Szerintem nem gáz. Szeretheti egymást 2 ember attól hogy van köztük pár év korkülönbség. Neked meg a szüleidnek meg úgy sincs beleszólása,hogy kivel járjon bátyád,mert úgyis ő dönti el.Lehet,hogy tök érett a lány,pont bátyádhoz illik. Ismerjétek meg :)
2009. okt. 2. 16:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

itt nem a korkülönbségről van szó,hanem hogy a csaj 14.amúgy szerintem csak így első hallásra gáz,mert igenis vannak olyan 14 éves csajok akik éretten gondolkoznak.20 éves fiú pedig még nem mondható férfinek.

19/L

2009. okt. 2. 16:08
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :)
2009. okt. 2. 16:26
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
nem gáz, ha már feléri a templomkilincset. 14 fölött a btk. se tartja bajosnak.
2009. okt. 2. 16:41
 10/15 anonim ***** válasza:
59%
most nem azért, de eegy 14 éves nem gyerek már... és szerintem normális. ha ők boldogok, akkor jó. ő dolguk
2009. okt. 2. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!