Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bejön a csajoknak az éjjel nappal Budapest Kristófja? Az ilyen típusú pasik tényleg bejön nektek?
Jó visszavonom, rákerestem a metroszexuálisra is, először azt hittem, hogy az olyanok akik már inkább nőisek mint férfiasak, de ezt írja:
nagyvárosban élő többnyire egyedülálló férfi, aki sokat költ kozmetikumokra, fodrászra, divatra és sokat törődik a külsejével.
Végül is lehet, hogy az, bár azt hittem azokra értik ezt akik mindenüket szőrtelenítik + kozmetikushoz járnak stb.
Mindegy ettől függetlenül szerintem csak a külsőségeket nézve ő már a benne van a legjobb 10%-ban.
Nyilván,ha kategorizálunk,a jó pasi kategóriába kerülne, mivel mostanság ez a divat. Ahogy a nőideáloknál is meg van,hogy melyik korban,milyen nők voltak a 'szépek'.
Nekem pl ő szimpatikusabb, jobban tetszik: Georges St. Pierre
"Nekem pl ő szimpatikusabb, jobban tetszik: Georges St. Pierre"
Jó, de ő egy külön kategória, már eleve a 24 - 2 -es mérlege miatt tisztelem. Nem merném rá azt mondani hogy nem jóképű még szétütné az arcom. Viccet félretéve igen ő tényleg férfi a szó legszorosabb értelemében.
Na igen,leginkább nem is a külseje az ami szimpatikus,hanem az,hogy tudom mit kell kiállnia, véghezvinnie egy harcosnak,és ez az,ami tetszik.
A párom nem így néz ki, senki meg sem mondaná róla a külseje alapján,hogy mivel foglalkozik,de mi tudjuk,hogy mire képes és mit kellett teljesítenie,ahhoz hogy ott tartson,ahol. Én csak a töredékét csináltam meg eddig,de már az is olyan,amit sok srác tudom (mert látom/láttam),hogy nem tudná megcsinálni. Nekem fontos,hogy lássam egy srácon,hogy kitartó,mert ebből csomó mindent le lehet szűrni..na meg az ember lánya nőnek érezheti magát mellette :) Míg egy olyan srác mellett,akivel reggel a tükör előtt együtt fésülködök, megfordulna a fejemben,hogy vajon melyikőnkben van több tesztoszteron :D
Persze van más párválasztási szempont,de ez meghatározó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!