Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg bejön a csajoknak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bejön a csajoknak az éjjel nappal Budapest Kristófja? Az ilyen típusú pasik tényleg bejön nektek?

Figyelt kérdés
A Kriston után minden nő fut, tényleg ez fajta bunkó, túlzott magabiztos pasik jönnek be ma a lányoknak.
2013. máj. 18. 00:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ez a gáz ebben az egész műsorban... Beleraknak mindenféle hülyeséget, hogy "na ez az igazi nagyvárosi élet", közben meg köze nincs hozzá... Most remélem ennek hatására nem fog az összes pasi ilyen Kristóffá alakulni, hogy "akkor majd biztos tapadnak rám a csajok", mert akkor én kifutok a világból... Nekem ez a csávó külsőre se jön be, belsőre meg mégannyira se... 19/L
2013. máj. 18. 10:45
 22/26 anonim ***** válasza:

Jó visszavonom, rákerestem a metroszexuálisra is, először azt hittem, hogy az olyanok akik már inkább nőisek mint férfiasak, de ezt írja:

nagyvárosban élő többnyire egyedülálló férfi, aki sokat költ kozmetikumokra, fodrászra, divatra és sokat törődik a külsejével.

Végül is lehet, hogy az, bár azt hittem azokra értik ezt akik mindenüket szőrtelenítik + kozmetikushoz járnak stb.

Mindegy ettől függetlenül szerintem csak a külsőségeket nézve ő már a benne van a legjobb 10%-ban.

2013. máj. 18. 10:47
 23/26 anonim ***** válasza:

Nyilván,ha kategorizálunk,a jó pasi kategóriába kerülne, mivel mostanság ez a divat. Ahogy a nőideáloknál is meg van,hogy melyik korban,milyen nők voltak a 'szépek'.

Nekem pl ő szimpatikusabb, jobban tetszik: Georges St. Pierre

2013. máj. 18. 11:27
 24/26 anonim ***** válasza:

"Nekem pl ő szimpatikusabb, jobban tetszik: Georges St. Pierre"

Jó, de ő egy külön kategória, már eleve a 24 - 2 -es mérlege miatt tisztelem. Nem merném rá azt mondani hogy nem jóképű még szétütné az arcom. Viccet félretéve igen ő tényleg férfi a szó legszorosabb értelemében.

2013. máj. 18. 11:36
 25/26 anonim ***** válasza:

Na igen,leginkább nem is a külseje az ami szimpatikus,hanem az,hogy tudom mit kell kiállnia, véghezvinnie egy harcosnak,és ez az,ami tetszik.

A párom nem így néz ki, senki meg sem mondaná róla a külseje alapján,hogy mivel foglalkozik,de mi tudjuk,hogy mire képes és mit kellett teljesítenie,ahhoz hogy ott tartson,ahol. Én csak a töredékét csináltam meg eddig,de már az is olyan,amit sok srác tudom (mert látom/láttam),hogy nem tudná megcsinálni. Nekem fontos,hogy lássam egy srácon,hogy kitartó,mert ebből csomó mindent le lehet szűrni..na meg az ember lánya nőnek érezheti magát mellette :) Míg egy olyan srác mellett,akivel reggel a tükör előtt együtt fésülködök, megfordulna a fejemben,hogy vajon melyikőnkben van több tesztoszteron :D

Persze van más párválasztási szempont,de ez meghatározó :))

2013. máj. 18. 11:47
 26/26 anonim ***** válasza:
38 éves vagyok, 3 gyerekkel, nekem visszataszító, undorító, tenyérbemászó. Bár lehet, hogy az én véleményem nem sokat nyom a latba, mert nem vagyok már lány, de én biztos, hogy menekülnék a fiatal lányok helyében az ilyen "férfiaktól"...
2013. máj. 18. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!