Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én érzem, hogy ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem, hogy ebben a társadalomban a fiatalok korosztályában az a menő, ha minél több pasid/csajod volt?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, nem volt még sok barátnőm, mostanra jött belém ez az érzés, hogy kéne egy barátnő, mivel a gimnáziumban rengetegen enyelegnek a folyosókon és mennek kézen fogva (persze nem az a fő kiváltó ok). Az egyik osztálytársamnak konkrétan 2 év alatt a mostani a 6. barátnője. És biztos vagyok benne, hogy nem szerelemből teszi, mert amikor szóba jön (inkább szóba hozza) azt mondja, hogy milyen jó segge van, stb... De valahogy ő sikeresebb is, én még nem próbáltam meg egy csajt se mióta a gimnáziumban vagyok, bár még nem is találtam kedvemre.

Tényleg ilyen menőségnek számít, ha valakinek pasija/csaja van? És akinek nincs vagy nem nagyon van az meg nem számít annak? Mert én valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy olyan lány ül mellettem, akivel nem élvezem az együttlétet azon kívül hogy nagyon szép arca és teste van...

2013. máj. 17. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem tudom megkontrazni mert a fele amit irtal az az amit en irtam.:D
2013. máj. 19. 21:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez nem kivételezés, hogy "azért nem jövök össze egy szép csajjal mert buta". Te bírnál heteket mellette lenni, esetleg hónapokat, ha komolyabb lenne? Én hamar beleunnék a társaságába, mivel üresnek érezném a csajt. Persze ez nem minden szép lányra vonatkozik, de nem egy ilyen lány létezik. Gyönyörű szép stb., és amikor megszólítom akkor rövid beszélgetés után rájövök, hogy "inkább ne nyitottad volna ki a szád".
2013. máj. 19. 23:18
 13/14 anonim ***** válasza:

akkor te beszelgess a csunyakkal.:)tobb marad nekem.

amugy viccen kivul nyugodtan beszelgess csak eleted vegeig a szuperokos csajokkal.:Den beerem a szepekkel is

2013. máj. 19. 23:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy én a csúnyákkal beszélek? Az előbb írtam le, hogy rengeteg szép lánnyal beszélek, és azok közül jó pár buta. Na de fölöslegesen írok neked. ;)
2013. máj. 20. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!