Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet 18-25 közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet 18-25 közötti pasiknál elérni, hogy ne akarjanak uralkodni a barátnőjük, párjuk felett, illetve, hogy ne korlátozzák le?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet 18-25 közötti pasiknál elérni, hogy ne akarjanak uralkodni a barátnőjük, párjuk felett, illetve, hogy ne korlátozzák le, ne mondják meg neki mit nem húzhat fel, ill hová?(ünneplő vizsgára, ill. V nyakú kicsit nőies póló nyárra akár hosszú farmerhoz, vagy egy rövid farmert is felvehessen és ne legyen ebből veszekedés, h 40 fok van odakint)

Ne legyen abból se vita, veszekedés, hogy vannak barátai (akár több is mint a pasinak), pl. haverok is vannak a baráti körben.

Korlátozást arra is értem, hogy folyton figyelgeti és ellenőrizgeti, gyakran alaptalanul vádaskodik.A kákán is csomót keres.:/

sportosan,lazán, kicsit néha nőiesen öltözködő lány (20)

2013. máj. 16. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok arab :D Azért írtam mert az ő kultúrájukban, amiket írtál, az elfogadott dolog. mármint, h a nő csak azt teheti, amit a férfi megenged neki.

De a lényeg, hogy ha valami nem tetszik neked, mondd meg a fiúdnak és NE engedj belőle hiába zsarol. Az elején biztos nagyon nehéz, de ha látja, hogy tényleg kiállsz magadért, nem engedsz a 21-ből, akkor elfogadja. És legközelebb sokkal könnyebb lesz mert lesz önbizalmad és ő is komolyabban fogja venni az akaratodat.

2013. máj. 16. 16:19
 12/17 A kérdező kommentje:

bocsi elírtam

zsarolást

2013. máj. 16. 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a zsarolással, azok "csak" szavak. Ha kiállsz magadért, rájössz, hogy mennyire azok. Legyél bátor! :)
2013. máj. 16. 16:22
 14/17 A kérdező kommentje:

nem gondoltam hogy arab vagy

csak egy másik kérdésre írt válasz jutot eszembe,azt írtam le

bocsi ha félreértetted és magadra vetted

2013. máj. 16. 16:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs... Nekem egyébként sincs kapacitásom, meg igényem arra, hogy állandóan ellenőrizzem azt akivel együtt vagyok. Nem is értem miért kellene megtenni. Ha valakit szeretek és kapcsolatban vagyok vele, akkor megbízom benne. Ha valamit meg akar tenni, úgyis megteszi, max mögöttem...

Viszont ezt fordítva is elvárnám, hogy ne akarjon irányítani, mert nem minden nő képes visszafogni magát.

2013. máj. 16. 17:34
 16/17 anonim ***** válasza:
egyszerű, leülsz és megbeszéled vele, semmi nincs ebben, csak mi nők vesszük ezt nagyon zokon, az én pasimmal is rengeteget veszekedtünk ez miatt, sőt szakítás is volt, de rájöttem hogy hiányzik, aztán eltelt egy kis idő és újra kezdtük, ő már nem veszekedett többet velem, semmiért sem amiért ez idáig igen, a szünet mindent megold hidd el. HA eltelt pár nap egymás nélkül, és leültök megbeszélni a dolgot, és ha nagyon szeret, hidd el engedni fog, csak ki kell tisztuljon a feje és minden megoldodik.
2013. máj. 16. 17:36
 17/17 anonim ***** válasza:
#16-osnal a pont, a szünet tényleg mindent megold, aztán jöhet újra és tiszta lappal minden
2013. máj. 16. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!