Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a "legyekkel"?
Az van, hogy a párommal egy gimibe, egy osztályba járunk; jövő héten lesz három éve, hogy együtt vagyunk. Idén ugye mi vagyunk a végzősök, és ő év elején mondott egy beszédet az egész iskola előtt, ami nagyon, tényleg nagyon jól sikerült, megtapsolták, utána jöttek is gratulálni stb. Szóval őt most mindenhol, mindenki ismerni.
Ezzel eddig nincs is baj. Csakhogy úgymond kinevezték őt "alfahímnek", és az iskola lány tanulóinak kb. a 80%-a hajt rá, ami számomra roppantul idegesítő. Én nem vagyok egy ilyen társaság középpontja-típusú lány, nem sokan ismernek, így a legtöbben azt se tudják, hogy történetesen ÉN vagyok az a bizonyos barátnő (nem tesszük ki a folyosókra a szerelmi életünket, nem nagyon látnak minket csókolózni vagy ilyesmi) Így rengetegszer látom hogy ezek a kis ****-k az orrom előtt akarnak flörtölni vele, _Nagyon_ egyértelmű jeleket adnak neki, van, aki követné mindenhova... A barátom udvarias jellem, nem hajtja el őket olyan durván, mint kéne :D Inkább leáll velük beszélgetni, diszkréten más témára terelve a szót, de ebből nagyon sokan nem értenek!
A kérdésem: mit lehet velük tenni? Nem vagyok egy agresszív típus... meg azt se szeretném, ha mindenki féltékeny hárpiának tartana - egyszerűen nagyon zavar a dolog, hogy állandóan a nyomában vannak.
Persze, tudom, hogy engem szeret, a világért sem hagyna ott, ezt kikötötte. De akkor is zavar. :D Vélemények, tanácsok? Előre is köszönöm.

Amikor egy lány az orrod előtt próbál flörtölni Vele, kapd el a barátod kezét. Csak egyszerűen fogd meg a kezét, és mosolyogj rá, aztán visszanézhetsz a csajra, mitnha mi sem történt volna. Ha ezt párszor megteszed, hamar elterjed a dolog, hogy van valakije. És ugye ez a kézfogósdi még nem is olyan "intim", hogy ne tehetnéd meg a folyosón?:)
Egyébként ezt tisztelem bennetek, hogy nem kacérkodtok ezzel. 22 vagyok, mikor pár éve visszamentem a volt sulimba, akkor vettem észre, mennyire gusztustalan a látvány: alig volt oylan ember a folyosón, aki ne lógna valaki szájában. Így kell kinéznie egy iskolának? És különben is, hol érdekel engem ilyen behatóan a 14-16 éves tinik magánélete?
Hú, egy órája nézegetem az oldalt, de eddig ezen kívül még nem találkoztam olyan kérdéssel, aminek van értelme, nem butaság, és érdemes válaszolni. Köszönöm.
A helyzet viszont az, hogy az előző kommentel értek teljes mértékben egyet. Mikor olvastam a problémád- ami annyira nem is probléma, hisz írtad, hogy maximálisan bízhatsz a párodban- ugyan ez jutott eszembe. Ha a kis szemtelen "nyomul", akkor sasszézz oda, ragadd meg a kezét, és lehelj az arcára egy apró puszit. Az még nem "sok".
Az írásod alapján Ti rendkívül intelligens, és szép pár lehettek, gratulálok nektek. Nem hinném, hogy kéne attól tartanod, hogy a szemedfénye másfelé fog kacsintgatni, főleg nem az ilyen "kiteszem a mellem, hogy dögösebb legyek", iskola lotyója típusra.

teljesen egyetértek az előttem szólókkal, nyíltan add tudtukra azoknak a csajoknak, h. ti együtt vagytok, menj od hozzá te is, hiszt együtt vagytok, MIÉRT NE!!! és fogd meg a kezét, vagy adj egy puszit az arcára...stb!
nem kell feltűnőnek lenned, csak légy természetes, hiszen a barátod!!!
sok sikert, puszi!!!
cukik lehettek!!!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!