Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elérni, hogy megtörjön a jég?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal egy hülyeség miatt és a fejemhez vágta, hogy nem szeret. Mindezt 2 csodálatos hónap után. Elbeszélgettem a egjobb haverjával, aki ismeri, mint a tenyerét, és ő azt mondta a jelek alapján, hogy még tuti szeret, csak nem tudja mit akar. Holnap kihívom beszélgetni egy kis időre és meg szeretném beszélni vele a problémánkat, amin összevesztünk és ami hatására szakított. Ha utólag megoldható lenne a probléma, lehetséges, hogy van még esélyem? Annyira büszke, soha nem hajlandó bevallani sem az érzéseit, se semmit. Az uolsó veszekedésünkkor már láttam rajta, hogy majdnem sír, de akkor se vallotta volna be, hogy rosszul esett neki vmi. Ha most próbálok megértést sugallni felé és hogy mindent értek már és tudom mit érez, de ő nem képes bevallani, csak játsza a "kemény csávót", mit tehetek? :(
2009. okt. 1. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor semmit...o nem a te embered...ennyi
2009. okt. 1. 21:46
 2/5 A kérdező kommentje:
És ha csak a büszkeség szól belőle? Hihetetlenül büszke és fafejű, de amikor találkoztunk szakítás után, volt, hogy megcsókolt és velem töltötte az estét buliban. Meg mikor meghallja, hogy egy másik fiúhoz vmi közöm van, tudom, hogy féltékeny. :) Csak semmit nem vall be.
2009. okt. 1. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Beaszélj vele h nemm kelll jatszani magat te ugy szereted ahog van adja onmagat merje kimutatni az erzeseit v kimondani.
2009. okt. 1. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyelj ha egy hülyeség miatt rögtön azt vágta a fejedhez hogy nem szeret és azóta is puffog akkor egy nagyon gyerekes pasiról van szó és azt várja hogy te nyalj neki. Azok után hogy a fejedhez vágta hogy nem szeret, én nem is foglalkoznék vele. Az egy dolog hogy most játsza a sértődöttet és a ,,jelek" szerint még szeret, viszont nem viselkedne így ha tényleg fontos lennél neki. Úgyhogy hagyd a fenébe, ha tényleg szeret majd nyomul.
2009. okt. 1. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:
tipikus viselkedés. ez nem szeretet a részéről, inkább hiánypótlás. azt várja hogy te rohangálj utána (amit te szépen meg is teszel), aztán ha meg továbblépsz akkor keresztbe tesz, ahol csak tud. igazi féreg
2009. okt. 1. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!