Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek valakivel csak azért, mert jól néz ki?
biztos,hogy nem!de még szexre sem!
fiu vagyok,
Szerintem korosztályfüggő.
20 alatt pont az a divat, hogy minél kerekebb legyen a csajod hátsója vagy a pasid bicepsze. 20 fölött kicsivel átértékelődnek ezek a dolgok.
Nem!
A Külső nem minden!Jól nézhet ki,ha nincs meg a közös összhang,sem semmi!
Nem!
Randizni persze elmennék vele, mert ott ismeri meg az ember a másikat, de mivel ott kiderülne, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, bukó lenne az egész. Az a típusú ember vagyok, aki a szexet is minden esetben érzelmi alapokon képzeli el, szóval még egyéjszakásba sem mennék bele..:)
Lanyok:
En nem tudom h milyen tipusu fiukat ismertek ti, de szerintem hibaztok h igy altalanosittok. En egy sport teremben dolgozok ahol rengeteg a szep srac, es sokkal kozuluk beszelgettem (nem randiztam), mindegyik maskep gondolkozik. Azert mert jol nez ki nem azt jelenti h nincsenek erezelmei vagy h egy szemet a lanyokkal. Vannak rendes sracok is es ha oda juttok h randiztok, es a randi jol megy akko megeri megprobalni egy kapcsolatot azert h megismerkedjetek. Nekem ez a velemenyem. Ugy ahogy nem szabad elitelni vkit mert sotet boru vagy mert kinai, ugy nem szabad elitelni mert jol nez ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!