Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok! Ti szoktatok meglepni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ti szoktatok meglepni a parotokat valamivel, ha igen akkor hogyan?

Figyelt kérdés
azert kerdem mert szeretnem meglepni a baratomat, de nem tudom hogyan....es ha esetleg tudnatok egy par otletet mondani annak nagyon orulnek. :D
2013. máj. 15. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:

én elbújok az ajtó mögé,és amikor belép ,jó nagyot ráüvöltök.....

-volt,hogy bepis...

2013. máj. 15. 10:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát mi ilyen apró ajándékokkal szoktunk kedveskedni amiket mi csináltunk. Szoktam neki varrni ezt-azt, már gyűjtögeti a szobájában és dicsekszik a haverjainak milyen ügyeskezű vagyok. :D Van hogy lerajzolom. Ha nincs kézügyességed egyél vmi apróságot. Egy pólót egy nyakkendőt, ami illik hozzá. Csináljatok kuponokat és osszátok szét egymást közt. (Filmezzünk, Szeretgess meg, Etess, meg Fürödjünk együtt. Teperj le, Csábíts el hasonlók). Vagy lepd meg magad egy szexi fehérneművel utána meg lepd meg őt magaddal. A hatás nem marad el. Ha házias vagy süss vagy főzz valamit, azt baromira tudják értékelni. :D Ha már régebb óta vagytok együtt kérd meg az anyukáját hogy süssetek együtt, vmi olyat amit a párod nagy szeret. Tanuld meg hogy csinálja az anyukája és elvesz feleségül. :D
2013. máj. 15. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!