Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem muszáj meztelen fotót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem muszáj meztelen fotót csinálnom magamról, nem?

Figyelt kérdés

A barátom megkért,hogy csináljak magamról képet neki.Nem mondta h milyen csak hogy csináljak. Nem nagyon akarok ilyen fehérneműs,meg meztelen képeket csinálni,mivel csak 4 hónapja vagyunk együtt meg még le se feküdtünk egymással (én még szűz vagyok).

én 17 vagyok

ő 20

#fotók.a.pasimnak
2013. máj. 14. 20:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szervác, Pongrác vagy Bonifác a neve?:DD
2013. máj. 14. 20:36
 12/18 A kérdező kommentje:
9-es válaszoló igen,nem mondta h milyet azt mondta mindegy neki,csak legyen olyan kép ami csak neki készült
2013. máj. 14. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor miért jutott egyáltalán eszedbe, hogy meztelenül fotózkodj? Csinálj egy képet a pofidról, kereteztesd be, aztán ennyi.
2013. máj. 14. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
szegény srác nem dugott meg 4 hónapja? shame on you
2013. máj. 14. 20:39
 15/18 A kérdező kommentje:

miért ennyire gáz hogy nem hagyom magam azonnal megdugni?

én nem érzem gáznak..majd ha úgy gondolom akkor megtörténik..vagy nem így van?

2013. máj. 14. 20:42
 16/18 anonim ***** válasza:
ne csinálj :)
2013. máj. 14. 20:44
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
nem azt mondtam, hogy gáz, de nézd az ő szemszögéből. 20 éves, nyilván vannak szükségletei
2013. máj. 15. 06:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Készíttess normális fotókat egy fotóssal amik picit kihívóak is lehetnek, de persze ne legyen akt (annál is inkább mert nem vagy még 18), így lesznek rólad képei, viszont nem tud velük visszaélni (bár szerintem ha már erre készülsz/ezt feltételezed az már régen rossz, de ez egy másik történet).
2013. máj. 15. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!