Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek mit jelentennek? :S
Randiz gatok 1 csajal és mostanában rá írok msn en és sosem ír vissza! :S
Éa ojan ki írás tesz ki hogy majd ha akrsz megtalálsz ennyi!!!!!! érted??? telon elér aki akar.
és ki jelenkezik utána be jelenkezik és ki írja ezt
Legjobban atol fáj az űtés,akitől simogatást várnál, s nem adhatod vissza, mert rőktőn bele halnál,,

Nem lehet h nincs gép előtt azért írja ki h"telón elér aki akar"??Én akk szoktam ezt kiírni...
Jah és a kiírására: Nem mondtál olyat neki amivel +bántottad h ilyet írt ki"legjobban attól fáj az ütés akitől simogatást várnál"??
Mert lehet sztem h olyat mtál neki ami nem esett jól ...V vmi hasonló..

Ha kimutatod, hogy mit érzel visszaélhet vele. Ő is ember, sokszor Én sem tudom melyik csajnak gázolok a lelkébe, miközben észre se veszem! Bennem mondjuk a szándék sincs meg, de néha túl komolyan vesznek és 5 percre egyedül hagyom már vigasztalni kell..
Felejtsd el az egészet, vagy a gyermeki Énednek engedd, hogy mártír legyen és kínozd magad. Abból legalább megtanulod, hogy nem érdemes egy férfinak így kilenni egy nőtől!

Szerintem is...ha megtanulsz helyesen írni, akkor szerintem majd MSN sn is szivesen beszélgetne veled.
Vagy kérdezd meg tőle és beszéld meg vele, hogy mennyire zavarja...
Minden mondatodban voltak helyesírási hibáid! Emeletes hibák...
Szerintem a normális rendes okos lányok nem vanna úgy oda a helyesírásért de azért az alap helyesírást csak elvárják, mert csak nem akarják, hogy egy buta fiú legyen a barátjuk ha már ők okosabbak...
Engem fiúként is zavar ha egy lány annyira bunkó, hogy a legegyszerűbb szavakat se tudja helyesen írni, mert akkor én úgy kezelném, hogy műveletlen, bunkó, buta és érzéktelen.
Nem a középkorban élünk ahol dicsőség ha tudsz pár betűt írni...
Tehát az egészből a legvalószínűbb azt, hogy iritálja ahogyan írsz :P

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!