Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a cipője. (? )
Figyelt kérdés
A barátomnak van egy cipője,az a kedvence,mindig azt veszi fel általában,de én nagyon utálom.A színét is utálom,meg azt is hogy sportcipő,és ebben a színben ez brutál.Mondtam már neki,próbáltam terelni más irányba,de nem érdekli.Eltelt már pár hónap,nem akarom látni azt a cipőt többet,szeretném ha kicsit elegánsabbra váltana egy picit öltözködés terén is.Én is szeretem a kényelmes dolgokat,de nem mindenhova.30 éves,kialakult személyiséggel,ha ezt kifejteném,biztos nem tetszene neki,egyből rávágná,hogy ne akarjam megváltoztatni.Nem tudom hogyan vezessem fel a témát.Tereljem magamra a szót először,kérdezzem meg esetleg hogy van -e valami ami nem tetszik neki az én öltözködésemben,és utána hozzam fel ezeket a dolgokat,vagy hogy csináljam?2013. máj. 12. 02:33
11/20 A kérdező kommentje:
Színt nem írok,mert az túl árulkodó :) Megvolt már akkor is a cipő.Igaz hogy akkor is feltűnt,de a személyiségére koncentráltam,nem a cipőjére.Szép lenne ha ruházati termékek alapján választana mindenki párt.A cipő még mindig kisebb gond,mint egy ember karaktere.
2013. máj. 12. 02:58
12/20 anonim válasza:
aki mer nyer :)
lukasztós voltam :D
14/20 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen mond meg neki, hogy számodra kibírhatatlan, visszataszító a cipője és ha jó kapcsolatot akar veled, akkor váltson. Ha erre sem hajlandó akkor ne sajnáld otthagyni, mert nem becsül annyira, amennyire egy kapcsolatban minimum kell.
15/20 anonim válasza:
B*zz xDDDD
Emberek, azért ne írjátok már, hogy nem becsüli azért, mert nem vált cipőt.
Persze, lehet zavaró a másik öltözete, de ez akkor is csak egy szerencsétlen cipő. Valamiért nem tudom egy kalap alá venni azzal, hogy pl. a csaj nem dohányzik, ő meg igen vagy megnéz minden csinos bigét az utcán.
Beszélj róla amúgy ŐSZINTÉN.
Bármi is lesz a válasza, szerintem nem éri meg amúgy, hogy emiatt idegeskedj.
17/L
17/20 anonim válasza:
Vagy megszoksz, vagy megszöksz!
18/20 anonim válasza:
tedd fel apró hirdetésben és add el
19/20 anonim válasza:
Engem is kezd komolyan érdekelni végre a cipő színe... mégis milyen cipő lehet az??? Annál nem lehet 'viccesebb' mint egyik ismerősömé :D (világít a sötétben és kb rózsaszín-fehér)
20/20 A kérdező kommentje:
Nem mondom meg,mert ilyen hülye szín több nincs az egész országban :)Tényleg őszintén el kell mondanom,mielőtt teljesen kiakaszt ezzel,bár már mondtam neki.Csak ugye megsérteni se akarom,ezért volt a kérdés.
2013. máj. 12. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!