Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom 21. szülinapjára mit vehetek? Féléve vagyunk együtt
Figyelt kérdés
Szereti a focit,de nemtudom, hogy vmi ilyen aproságot vegyek e neki, azzal kapcsolatban, amit szeret, vagy személyesebbet?
Sose tudtam pasiknak ajándékot venni :S
2009. szept. 30. 17:52
1/11 anonim válasza:
Én a barátomnak bögrét vettem születésnapjára:) nagyon örült neki:)
2/11 anonim válasza:
Ha annyira szereti a focit, akkor egy azzal kapcsolatos ajándék elég személyre szóló szerintem. De lehet kombinálni egy másik általa kedvelt dologgal. Pl. ha nem lehet elvonszolni a pc-s vagy egyéb játékok elől, akkor kézenfekvő vmi focis játék, vagy ha van autója, akkor ilyen témájú kiegészítő. Ha esetleg űzi is a sportot, akkor pedig egy klassz póló vagy egyéb felszerelés az edzéshez.
3/11 anonim válasza:
hát én a tesómnak ( ő is focista) vettem szülinapjára egy aranyozott szobrot,egy focista van rajta, és az aljára írattam egy idézetet:)nagyon tetszett neki,itt áll a szobába azóta is :) sztem annak örülne;)
4/11 anonim válasza:
én az eddigi sms.-einket adtam neki 1 évre, de szülire is jó:P kis csokival
5/11 anonim válasza:
úgyértem kiírtam neki is és nekem is van egy példányunk(biztonság kedvéért) jah és azért mert neki a telója nem jegyzi meg csak egy bizonyos darabig, nekem meg megvan az összes:P
6/11 anonim válasza:
Az én barátom is nemrég töltötte be a 21. et... És énis nagyon nehezen találtam ki hogy mi is lenne a legmegfelelőbb...végül vettem neki 1 képkeretet amibe beletettem a kedvenc közös képünket, gondolom az neketek is van:) aztán fogtam magam bemenetme az anyagboltba vettem egy szép zöld anyagot, és hozzá sárga anyagból már megvarrt szivecskéket, és otthon varrtam neki egy kispárnát, amit befújtam a parfümömmel(nagyon egyszerű megcsinálni) és nagyon de nagyon örült neki mikor átadtam...azóta is azzal alszik:) szóval ha kreatív vagy sztem ez egy nagyon jó ötlet...:)
8/11 anonim válasza:
Én parfümöt adtam neki, most volt szept. 5-én a szülinapja (szintén 21) :)
9/11 anonim válasza:
egy láda sört vagy ha nagyon szereted akkor kettőt:D
viccet félre téve.hát én míg a barátnőmmel eggyütt voltam nagyon el akartam volna vinni külföldre..de nem ojan nagyon drága utra hanem ijen olcsobb volánosra..párizs,róma,és sok hely 9900ft.de néztem repülőjegyeset is az ojan 40ből jött volna kik kettönknek és még nem volt szállás:/.de aztán vége lett a kapcsolatnak:( így már csak álom marad
10/11 anonim válasza:
utolsó avgyok megin.persze csak ha sokat szánsz rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!