Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnátok bocsátani a párotoknak, ha azt hazudná hogy szed tablettát közbe meg nem, mert gyereket akar már?
"Amúgy nem nevelném egyedül, mert ha apukám megtudná, hogy gyerekem van tőle, akkor kötelessége lenne együtt nevelnünk, mert apám nagyon befenyíteni."
Hidd el, az igazságszolgáltatás kissé hatásosabban tenne pontot a dolog végére, mint az apád. És nem ti nevetnétek a végén, ezt elárulom.
(Amúgy kezdem érteni, hogy miért vagy ilyen, ha apád ebben a szituban ezt tenné, akkor elég facsarodott nevelést kaphattál...)
"Szomorú, hogy ilyen gyerekellenes társadalomban élünk. :( "
Pont a gyerek érdekeit nézzük!
Amúgy képzeld el a következő sztorit: elrabol egy őrült tudós, és akaratod és szándékod ellenére teherbe ejt, kényszerít rá, hogy kihordd a gyereket, majd a végén közli, hogy itt a baba, választhatsz, vagy nem látod többet, vagy élsz tovább az ő felügyelete alatt.
Igen, ebben a szituációban te vagy az őrült tudós, és erre kényszeríted a párodat, akit "elvileg" szeretsz!
Egy haverommal beszélgettem, mondtam neki:
Te, ez a világ nekem magas.
Ő: Nekem inkább a legalja.
Sose felejtem el.
Kamuuu. :)
Egyből a gyerektartáson gondolkodik a kedves kérdező, meg persze, apukája majd befenyíti.. :)
Szombat van, menj inkább bulizni! ;)
Igen az lenne.Én tuti ha ezt megtudnám elzavarnálak és soha többet nem látnál,telefonszámot is cserélnék,meg akár zárat.
És ha még zsarolnál is nekem is vannak ,,kicsi barátaim" akik egy ütéssel apudat a mennyországba is küldhetik,meg téged.
Szóval tőlem nem,hogy egy fillért nem látnál de még a pulyát is megtagadnám,hogy nem az enyém,nekem ő nem kell,ott lennél gyerekkel egyedül meló nélkül.
Kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!