Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat nem érdekli az egészségi állapota, engem viszont igen. Ö mégse törödik magával, de ezek szerint az aggodalmammal se. Mit csináljak?
Csak akkor megy el orvoshoz ha már nagy a baj, én meg már lukat beszéltem a hasamba. Miért kell ezt megvárni?
De ha maga miatt nem törödik magával, legalább miattam tenné meg.
Most is munkahelyi balesete volt, a lábujjai elég csúnyán megsérültek, ö meg csak legyint.
Szeretem és aggódom érte, borzasztó nagy sz*rt okoz ezzel a hozzáállásal.
Mégis mit tehetnék?
Köszönöm aki válaszol.
Anas penelope
"Attól, hogy én elfogadom a szerettemet olyannak, amilyen és nem akarom megváltoztatni?"
Tehát ha a te párod azért, mert elhanyagolja magát, és utána rokkant lesz, te minden szó nélkül fogok ápolni akár évtizedeken keresztül is?
Mert ha így van, akkor le a kalappal előtted, nem sokan képesek erre a másik hanyagsága miatt.
Utolsó köszönöm:)
De penelope az a fajta, aki mindig mindent el tud fogadni, és mindig mindent jobban tud:DD
Én biztos,hogy nyugodtan alszom,hiszen megismertem a világ legönfeláldozóbb emberét:D
Sikerült le offolnom a saját kérdésemet:D
Azért köszönöm az értelmes válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!