Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül érzem magam. Nem tudom mit tegyek? Bővebben lent!
Nemrég elkezdtem a középsulit és már vagy 4-5 éve nem volt kapcsolatom.. Össze ismerkedtem egy sráccal akivel eljárunk bulizni hátha szerzünk egy magunknak egy lányt akivel együtt lehetünk. Barátomnak találtam lányt azóta is együtt vannak.. de azóta valahogy minden máshogy megy üresnek érzem a napjaim ha haverokkal vagyok eltörlik de minden este előjön ugyan az az érzés egyedül vagyok. Valahogy már nagyon kezd elmenni mindentől a kedvem nem tudom mit tegyek...
Valaki valami tippet nem tud adni aki ugyan így volt legalábbis az egyedül léttel és már valahogy üresnek érezte az életét?
16/F
16 éves vagy és 4-5 éve volt kapcsolatod? na, jó hagyjuk.
figyu, ne összpontosíts ennyire egy kapcsolatra, sok felesleges energiád van. ahogy első írta, kösd le magad, bulizz sokat, kapcsolódj ki, sportolj, járj el barátokkal itt a nyár is lassan.. 16 évesen a suli is könnyű szóval (:
ilyen jó időben nem is értem ezt a nagy panaszt, nincs lány aki tetszene? mert akkor meg gyerünk, összekapni magad és ismerkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!