Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát nem gyönyörű dolog a szerelem? :$
Figyelt kérdés
Persze néha a fordítottja is tud lenni, de én annyira de annyira szeretek egy lányt. Ha rá gondolok egyből elönt a vörös köd, és a pillangók a hasamban. :$ 2013. máj. 10. 20:58
12/34 A kérdező kommentje:
Juj rózsaszínt akartam írni, de már az eszem is beködösödött :$
2013. máj. 10. 21:09
14/34 anonim válasza:
én most már lesz**om a vörös ködöt a pillangókkal együtt.
15/34 A kérdező kommentje:
Lassan 16, de ha ezzel arra akarsz célozni hogy még fiatal vagyok ehhez akkor ne fáradozz. A szerelem nincs korhoz kötve, nekem is vannak igazi érzéseim. SZERETLEK ESZTER!!!
2013. máj. 10. 21:15
16/34 anonim válasza:
Az egyértelműen viszonzott bizony csodás dolog lehet. De az, hogy próbálok közeledni és nem derül ki, hogy csak kéreti magát az illető vagy magasról tesz rám, ez inkább pokoli tudatlanság.
18/34 anonim válasza:
Viselkedj már úgy mint egy majdnem 16 éves... Olyan vagy mint az 5 éves húgom(óvoda) mikor meséli, hogy össze fog házasodni XY-al... :D
19/34 anonim válasza:
utálom mint a sz@rt mert mindig megszívom, elutasít aki kéne nekem de mostanság már egyre nehezebben leszek szerelmes, valszeg ezért, de így könnyebb is lesz felszedni vkit
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!