Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes összejönnöm ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes összejönnöm ilyen lánnyal? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés
Kölcsönösen tetszünk egymásnak, a csaj 20 éves, már többször taliztunk. De! Minimum 9 pasival lefeküdt már (és ez a 9 csak az, akikről tudok), ha valahova megyünk állandóan más pasikat sasol, próbálja visszafogni magát, de akkor is észrevehető. Ezek nem túl bíztató jelek szerintem. Nem futókalandot szeretnék. Érdemes összejönnöm vele vagy inkább most hagyjam az egészet?

2013. máj. 10. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Én szerintem meg kéne ezt beszélned vele, ha meg nem szeretnéd megbeszélni vele haggyad az egészet.
2013. máj. 10. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha eleve ketelyeid vannak, szerintem hagyd inkabb.
2013. máj. 10. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
nem
2013. máj. 10. 15:42
 4/10 A kérdező kommentje:
GoodQuestion: És mit mondjak neki? Hogy bocsi, miért nézed ilyen feltűnően a pasikat? Arról meg szerintem jobb ha nem tudok hogy hány pasival feküdt le, gyanítom hogy csúnya lenne az igazság.
2013. máj. 10. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Hagyd.
2013. máj. 10. 15:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. máj. 10. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
szúrnám
2013. máj. 10. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Ismerős:D Én kicsesztem vele. Vagyis egy hasonló csajjal. Úgy volt vele hogy lefektet és szórakozik velem.1 hónap volt vagy másfél. Bekopogott kinyitottam az ajtót és szex. Utána semmi. A végén magát kezdte hibáztatni hogy vele van valami probléma. Még sírt is. Én csak csókot engedtem neki. De vissza gondolva jó volt.
2013. máj. 10. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Hú,de sok pasija volt...Majd ha fel nőttél,jelentkezz nála,addig meg maradj egyedül.
2013. máj. 10. 15:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp mondd meg neki h te nem csak egy futó kalandot szeretenél hanem egy rendes komoly kapcsolatot. Ezt az elején tisztázni kell. És mondd meg h csak akkor jöjjön veled össze ha komolyan is gondolja.
2013. máj. 10. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!