Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még jó a szex?
Figyelt kérdés
Igazából olyanokhoz szól a kérdésem aki már legalább 5 éve együtt van a párjával. Szóval én 7 éve vagyok együtt a párommal és úgy vettem észre hogy az utóbbi időben nem kívánom vele a szexet. És arra lennék kíváncsi hogy másoknál is így van-e, vagy ezt hogyan oldották meg.2009. szept. 30. 12:40
1/13 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat, 21 éves lány vagyok.
2009. szept. 30. 12:41
2/13 anonim 

válasza:

Én sem kívántam már a vége fele, meg is romlott a kapcsolatunk és külön váltunk.
3/13 anonim 

válasza:

Szerintem épp úgy, mint az emberek hangulata, érzései, ez is változó. Ha mostanában nem kívánod, nem jelenti azt, hogy később sem fogod, de már felnőtt vagy és hosszú kapcsolatban vagytok, így elkerülhetetlen, hogy megváltozzon a kapcsolatotok. Ez nem feltétlenül romlás, csak hát 7 év után más, mint 7 hónap után. Bár a kérdésedet nem igazán értem, mert a leírásban azt mondod, hogy nem kívánod, de a kérdésed meg az, hogy lehet-e jó a szex. Tehát a szex nem jó vele és ezért nem kívánod?
4/13 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat ha nem lehetett rendesen értelmezni. Én tényleg szeretek vele lenni mert aranyos meg nála jobb párt nem is kívánhatok és nem tudom hogy mit kéne tennem h meglegyen a vágy.
2009. szept. 30. 12:48
5/13 anonim 

válasza:

újítani kell.
Ha abból áll a szex, h levetkőztök, ő rádtesped, benyomja, mozog-mozog elmegy és csá.
Akkor ez nyilván unalmas már.
6/13 anonim 

válasza:

14 éves korod óta együtt vagytok? Ő volt az első és egyetlen pasas idáig az életedben? Én nem álszenteskedek, ha laposodik a szex, az nem fog jót tenni egy kapcsolatnak se, mert igenis fontos része az életnek. Szerintem neked nagyon még viszonyítási alapod sincs. Én 12 éve vagyok együtt a párommal, voltak laposba hajló időszakok, de mindig túljutottunk ezeken az időszakokon, és újult erővel vetettük magunkat egymás karjaiba.
7/13 anonim 

válasza:

gondolj vissza, hogy az elején hogy ment a szex? és most?Kapd el csak úgy spontán délután 4-kor, vegyél egy két szexi cuccot, ébreszd fel éjszaka, kezdeményezz, hogy felkeltsd az érdeklődését. Masszázs, aminek a végén az ágyban fogtok garantáltan kikötni. Nézz meg egy két szép erotikus filmat a csábításról, és meríts ötleteket.
8/13 anonim 

válasza:

Bocs. De ha már nem kívánod a párod, akkor bizony csak megszokásból vagytok együtt.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem ő volt az egyetlen.
2009. szept. 30. 12:56
10/13 anonim 

válasza:

Ez azért lehet,mert nagyon fiatalon kerültetek össze.Azért 14 évesen nem semmi.Èn 14 évesen még játszottam.....
A férjemmel 12éve vagyunk eggyütt ebböl 3 év házassa´g.Nálunk is vannak lapos idöszakok,de visszara´zódunk.Most várjuk a 2.babánkat,így megint mosolyszünet van a férjem miatt.na meg e´n egyáltalán nem kívánom.
Tanácsom az,ha szereted,próbálj kicsit újítani.Egy üveg bor,szép fehérnemü.....Biztosan beválik,.Lepd meg a párodat.Ha nem baj,megkérdezném a párod mennyi idös??
A szerelem amúgy is átalakul idövel nagyon erös szeretetté,amit nem lehet szétválasztani.
Mink mindkettem 28 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!