Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el azt hogy a barátom úgy tiszteljen mint régebben?
Amikor így viselkedik akkor kell szólni, hogy ezt te legközelebb nem tűrőd el, és kérjen bocsánatot.
Te meg moderáld magad. És minden rendbe jön.
Bántottad? Hogyan?
Hisztiztél? Miért?
Féltékenykedtél? Volt rá okod?
És csodálkozol, hogy így reagál?
11
"Ezt sokak szerint úgy érhetném el ha úgy mondd elengedem. Nem keresem nem idegeskedek stb. hogy küzdjön ő is értem kicsit ez hiányzik. Hagyjam kicsit legyen egyedül?"
Ez, ha az illető mélyebb érzésű az átlagnál a totális bukásodat okozza az illetővel kapcsolatban. Aki ezt a tanácsot neked adta, azt kukázd, mert a bukásodra vár.
Nem azért kell elengedni kicsit, hogy küzdjön érted, hanem azért hogy jól érezze magát a kapcsolatban!
Nekem is volt féltékeny, hisztizős párom. Hosszú éveken át elviseltem, de egy ponton túl nem bírtam, hogy ki akarja zsarolni a figyelmet.
Nem az volt a célja, hogy én jól érezzem magam, hanem az, hogy többet törődjek vele. Csak azt felejtette el, hogy a követelőzés taszít.
Évek óta egy olyan kapcsolatban vagyok, ahol ha nem tud eljönni velem valahová a barátnőm, akkor ő mondja, hogy hívjak el más lányt, ne menjek egyedül. Megbízik bennem és ezzel a bizalommal nem élhetek vissza.
Lehet, hogy valaki vissza fog élni nálad ezzel, de a féltékenységgel és hisztivel biztosan tönkreteszed a kapcsolataidat.
ma 10:24 ott a pont.
A "küzdjön érte" teóriát meg nem értem. Ez még egy kutyával se működne hogy megrugdosod aztán otthagyod és ha akar valamit menjen utánad.
Érdekes ezen az oldalon úgy olvasom a csajoktól hogy hisztiznek meg féltékenykednek mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, napi rutin két étkezés között. Okot adtál rá hogy ne tiszteljen, megoldás: ne adj neki okot. És ne azért hagyd hogy észrevegye magát hanem hogy jól érezze magát, ahogy az előttem levő írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!