Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker pasik/fiúk általában rocker csajokra buknak? Ez igaz?
Alapvetően nem jönnék össze, egy plázapi.csával... Ez tény. De ettől függetlenül nem érdekel, hogy egy nő rocker-e vagy sem. Ha normális /számomra/ és tetszik is, akkor nincs akadálya a kapcsolatnak.
A rockerek többsége meg már eleve nem tudja, mit jelent igazán rockernek lenni. Mert nem a fekete cuccok, meg a pia tesz valakit rockerré... De ebbe inkább ne menjünk bele.
Attól függ, hogyan értelmezed a rockert.:) Manapság már egyre kevésbé jellemző a fekete pólós, hosszú hajú, szegecses karkötős rockerlét. Én például halálosan szerelmes vagyok a metálba, de átlagosan öltözködöm, mert egész egyszerűen úgy érzem jól magam. A kocsma, ahová rendszeresen betérünk barátaimmal, is tele van átlagosan kinéző emberekkel, nagyon kevés már a true rocker arc...
Úgyhogy szerintem ne izgulj, a rocker srácok nem öltözködés alapján választanak. Bár, az azért nem árt, ha szereted a rock zenét...:)
Előny, ha Rocker a csaj :)
Megaztán a csaj aki nembírja a Rockot, az nemigazán fogja díjazni a Rocker pasit, szal így inkább maradok a Rocker csajoknál, ők esélyesebbek, nem mellesleg normálisabbak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!