Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, akinek alacsony a párja?

Szia! Nekem is alacsony a párom. Az elején nagyon zavart, ráadásul a környezetem is rátett egy lapáttal, ami szintén nem jött jól. De sokat beszéltem vele erről, és kifejtette, hogy ő sem kifejezetten örül neki, de már túlvan azon, hogy ilyen dolgok zavarják, nem tud rajta változtatni úgysem. Elgondolkoztatott, és kicsit el is szégyelltem magam... ilyen felszínes lennék? Amikor remek ember, és nagyon szeretem, bár nem tudom miért, ahogy ő is engem---na azt sem tudom miért. Lényeg a lényeg, néhanapján nekem is eszembe jut, hogy bár magasabb lenne, de ő az én választottam, és mivel minden másban harmonikus a kapcsolatunk, ettől még egy kicsit egyedi is lesz.:) Amúgy is, az ágyban nem látszik, ki a magasabb. :) És ha választani kellene, hogy egy bunkó Arnold Schwarzenegger, vagy egy odaadó Danny-de-Vito legyen a nők párja, még mindig nyert ügyünk van. :)
A kérdéseddel kapcsolatban... azt mondod, rég nem szereted szerelemmel. Eszerint a kapcsolatod kihűlt... akkor pedig mindegy, hogy mire fogod rá, miért nem vagy boldog.

Szia.
Nekünk is hasonló a helyzetünk, de nem a magassággal hanem a testsúllyal van problémánk, ugyanis barátnőm kissé molett 170cm/90kg.
"Bevallom, még mindig, ha más párokat látok, mindig bennem van a kérdés, hogy nekem miért?"- Ez a kérdés bennem is felmerül, hisz annyi csinos lányt látni az utcán. Átérzem a helyzeted.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!