Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő az igazi, én mégsem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő az igazi, én mégsem kellek neki?

Figyelt kérdés
Kicsit komplikált a helyzet... próbálok nem is belemagyarázni, ezért csak az én érzéseimről tudok nyilatkozni. Nem járunk, semmi más, haverok vagyunk... de én tudom, hogy ő az igazi a számomra. A probléma annyi, hogy nem tudom hogy ő hogy érez irántam. Mindenkivel játékos, vicces velem is, ezért képtelenség rájönni hogy hányadán állunk... Ha mégsem kellek neki, hogy felejtsem el, ha tudom hogy nála jobbat (inkább úgy mondom olyat mint ő) nem fogok találni.... Hogy tereljem el a figyelmem? Képtelen lennék neki elmondani... az a baj, hogy munka is köt minket, nem tudnék úgy a szemébe nézni, hogy tudja, hogy hatalmas van felettem mert szeretem...
2013. máj. 9. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy meg tudd, egyáltalán elküldene-e muszáj lesz kinyilatkoztatnod felé az érzéseidet. Másképp, hogyan akarnád elfelejteni? És miért? Lehet, hogy nem is akarna elküldeni, Te meg megerőszakolod magad, hogy felejtsem már el, felejtsem már el :)
2013. máj. 9. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne légy mamlasz, nyögd már ki neki:D
2013. máj. 9. 22:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom, hogy miként... mert ahhh... képtelenség amit művelek... ez a macska egér játék... annyira nem látom át a cselekedeteit... csak egyszer arra észleltem hogy nyakig benne vagyok... :D
2013. máj. 9. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
3 Ne sajnáltasd magad:DD
2013. máj. 9. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha ő az igazi, ő is akar téged. ha nem akar téged, nem ő az igazi. egyébként olyan, hogy "igazi" igazából nincs is. Most így érzed, pár év múlva máshogy érzed majd.
2013. máj. 9. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
B*zz légy már tökös és nyomulj.Tedd meg a lépéseket.Elhívod kerekperec randizni.
2013. máj. 9. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit vársz, ha nem is tudja, hogy odavagy érte. Persze ha te nő vagy, akkor inkább azt mondanám, hogy ha nem közeledik egyértelműen feléd, akkor vsz nincs belédesve. A férfiak azért általában rányomulnak a kiszemelt nőre.

Ha férfi vagy akkor is inkább olyan nőnek tűnik a kiszemelted, aki mindenkivel szórakozik.

Hidd el ez az érzés elmúlik, hogy ő az igazi előbb vagy utóbb. Mindenképp, még ha összejöttök akkor is átalakul. Ez az egy tuti!

2013. máj. 10. 00:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nem kellesz neki akkor NEM Ő AZ IGAZI!!
2013. máj. 10. 09:35
 9/10 anonim válasza:
Nincs olyan akit nem lehet megkapni, max nem tudod ,hogy kell. Te azért "szerettél bele" mert megtudja neked adni amire szükséged van egy kapcsolatba, akárhogy nézed ez így van.Az optimális megoldás ha te is megadod neki amire szüksége van egy kapcsolatba(biztos tudod mi kell neki, elvégre sűrűn találkozol vele).Ha nem tudod megadni, akkor változz,ha nem változol nem ő az igazi.
2013. máj. 16. 17:27
 10/10 anonim válasza:

Az előző vagyok.

-ha nem tudsz változni*

2013. máj. 16. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!