Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy szeressenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy szeressenek a lányok?

Figyelt kérdés

Dagatt vagyok és nem kellek senkinek.

Szerintem az arcom is csúnya , mások szerint nem.

Azt mondják kedves, udvarias, rendes gyerek vagyok de mégiscsak a külső ami erős benyomást kelt másokban nem?

Mit tegyek hogy megismerjenek a lányok és ne egyből a külsőm alapján döntsenek?

2013. máj. 9. 14:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én a normális lányokat kedvelem és azok is tetszenek.

Nem tetszenek a miniszoknyás 3000 köbcentis mellű cicababák akik másra nem jók csak a menő fiúk f*sz tokjának

2013. máj. 9. 15:14
 12/13 anonim ***** válasza:

GeGeL, te egy nagyon bölcs ember vagy :)

Ha dagadtnak tartod magad, és szeretnél ezen változtatni, akkor kezdj el sportolni. Pl. járj el futni.

Nálad is - mint oly sok embernél - önbizalomhiány a tettes. Kezdj el edzeni, szeresd magad, és bízz magadban, hidd el, hogy 'képes vagy rá'. Mert akkor tényleg sikerülni fog. :)

2013. máj. 9. 15:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :) megfogadom.
2013. máj. 9. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!