Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hány emberrel csókolóztatok kb?
Figyelt kérdés
Az mindegy, hogy volt-e folytatása, vagy meddig tartott...
És azt is írjátok, hogy hány évesek vagytok! :)
2013. máj. 8. 21:56
21/30 anonim válasza:
Zoltán, Krisztián, Tamás,János,Attila, Zsolt, András, Ferenc, Viktor, Ferenc, László, Ármin
vagyis 12
utolsó lett a férjem egyébként:). a legelső csók pedig 11 évesen volt.
27/N
22/30 anonim válasza:
14 sportot űztem belőle :) ráment egy kapcsolatom is 24/l
24/30 anonim válasza:
1-aztán jártunk picit több, mint egy évig
16/L
25/30 anonim válasza:
Én a hosszabb kapcsolatok híve vagyok, szóval nem jönnek be ezek a "csak egy csók és nem lesz semmi több közöttünk" dolgok.:DD
26/30 anonim válasza:
Ági-Dóri-Niki-Heni-Dóri-Niki-Évi-Kriszti-Mesi (dóri meg niki 2 is van. ezek ugranak be hirtelen meg jó pár random csajszi is volt egyetemi bulikon.
21/F
28/30 anonim válasza:
15, volt azon belül 2 lány is:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!