Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tenyleg ennyire termeszetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tenyleg ennyire termeszetes a fiuknak?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk egy pár.Hétvégén elment a növérehez akinek hamarosan babája lesz.6óra az út de mondta a barátomnak nem számit mikor hivjon ha oda ért,nem hívott de még másnap sem.Este skypera jött azt mondta nem akart felébreszteni hajnali4re ért oda aztan egesz nap aludt.Ok megigérte h.többet nem lesz ien.Most+3nappal késöbb skypra nem jött másnap hív tök lazán h.mi ujság szivem?Na?szerintetek mizu?
2013. máj. 8. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a problémád. Komolyan.
2013. máj. 8. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi ez dedó? Elment a terhes nővéréhez, testvéréhez!

Most azt várod h onnan skypeoljon veled meg téged hívogasson egyfolytában? Hány éves vagy 12?

2013. máj. 8. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én megtanultam, hogy ilyeneken nem szabad hisztizni.

Könnyen elveszítheted, ha mindent ennyire szívre veszel,és utána még csapsz egy jó kis hisztit is, elutazott, nővérrel van, mindenki nagyon várja már biztos a babát, persze, hogy nincs mindig ideje telefonálgatni.

Én is majdnem beleestem ebbe a csapdába, de szerencsére hamar rájöttem, hogy ha nem változok rossz vége lesz.

2013. máj. 8. 16:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a problémám h.soha nem csinál ilyet. Most meg a második 3nap alatt..és olyan furcsa érzés és tanácstalan vtam.Kívülálló jobban látja alapon írtam ide.Vagy most miért írtad ezt?Lehet akkor túlreagálom?Ahh..nem akarok hárpia lenni..
2013. máj. 8. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Úristen, micsoda problémák...
2013. máj. 8. 20:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok!Ok tényleg kicsit..nagyon..túlreagáltam!Sajnálom!Csak tudjátok nagyon aggódtam mikor nem jelentkezett,mikor éjszaka utazott..Ennyi .Ja és 23 éves vagyok és mostmar tudom,h.egy önző,gyerekes,hiszterika.Köszi minden válaszolónak :*
2013. máj. 8. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:
én is ilyen voltam...ha egyszer nem írt vissza, mert dolga volt azonnal a legrosszabbra gondoltam. De ez nem vezet jóra, örülök, hogy rájöttél:)
2013. máj. 9. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!