Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, bejönnek a sportos lányok?
Figyelt kérdés
például a ruhákra gondolok.. sofia boutella?
az ő stílusa.. :"D tehát ilyen ruhák, a lazábbak..
előre is köszi :)
2009. szept. 29. 19:36
1/10 kolosszus22 válasza:
Be, de linkelhetnél valamit, mert gőzőm nincs, hogy milyen a sofia boutella!
2/10 anonim válasza:
gúúglizzál fiam gúglizzál:"DXD
5/10 anonim válasza:
bejön, de csak akkor ha a megfelelő alkalomra öltözik így a lány. szerintem egy lány stílusa nem ott kezdődik, hogy sportos, elegáns, szexi... a lényeg hogy minden alaklomra megfelelően öltözzön, és soha ne érezd úgy hogy az adott öltözék nem illik hozzá. Jól megmondtam:)
6/10 anonim válasza:
Nekem nagyon!!!!!!Szerintem még szexisebb is mint egy miniszoknya!! 20/F
7/10 A kérdező kommentje:
Hmm.. köszönöm a válaszokat. :)
Most énis abban gondolkodok hogy igyfogok menni. szeretitek a lógos pulcsit? úgy értem hogy belebújós satöbbi.. kicsit fiú leszek hádde na :D
2009. szept. 29. 20:04
8/10 anonim válasza:
Pláne ha ilyen pózban vannak. :D
9/10 anonim válasza:
nekem nem annyira, én sem vagyok sportos, szóval nem illenénk össze. szerintem csak semmi sport.
10/10 Aubrey* válasza:
Szerintem az jön be nekik legjobban, ha egyáltalán nincs egy lányon ruha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!