Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ebből valami? 10 év a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami? 10 év a korkülönbség.

Figyelt kérdés
Én 17 éves lány vagyok. Van egy helybeli srác, akivel már nagyon régóta ismerjük egymást. Most egyszeribe, kezdünk egymásba gabalyodni. Beszélgettünk már róla, hogy nem kizárt, hogy kapcsolat lesz a vége, de ő azt mondta nem akarja elkapkodni, mert nem szeretne csalódni és azt sem szeretné, ha én csalódnék. Harcol az érzései ellen, éppen a korkülönbség miatt. Szerintetek akar engem, vagy csak hülyít?
2009. szept. 29. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Fél attól a 10 évtől. Nem kevés, de ha nem egy vadállat, akinek csak egy trófea vagy, akkor nincs félnivalótok.
2009. szept. 29. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. A korkülönbség nem nagy szerintem, nem ettől szeret valaki valakit! Én is 17 éves vagyok, a barátom pedig 32.És nem bántam meg, hogy lett belőle valami.
2009. szept. 29. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem 10 év korkülömbség még belefér a szüleim között 11 év van . Úgyhogy hajrá ez a korkülömbség nem akadály.
2009. szept. 29. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
NEM, nemakar téged.
2009. szept. 29. 18:11
 5/6 anonim válasza:
Köztünk a párommal 12 év van. 6 éve vagyunk együtt. Szerintem a 10 évetek még bőven belefér.
2009. szept. 29. 18:25
 6/6 anonim válasza:
Hát nemtom azért nemsok 7 évest láttam 17 évessel. Bocs
2010. jan. 16. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!