Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se normális hogy a pasim direkt megvonja tőlem a szexet?
Figyelt kérdés
lassan másfél hete nem találkoztunk és mindig kérdezi h na hiányod van már? mondom hogy igen ir egy :)-t..és kérdezem h na találkozunk mondja hogy igen és témátvált majd mondja h na ő megy...meg multkor irta h veri és irta h irjak olyanokat utána mondtam hogy most ő irjon nekem de hogy ő most inkább alszik..legutobbi talin is ő mászott rám kb minden talin szexeltünk de most megakarja vonnio.O tuti nemcsal meg akkor viszont miez?17L2013. máj. 7. 18:04
4/7 anonim válasza:
Lehetrőségek
1.Impotens
2.Félreqr (van vagy 5 csaja, de mindig csak ahhoz megy ahol már a legnagyobb igény van a bránerére)
3.Szemétkedik veled
5/7 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy a lány mosolyszünetet rendel el, de hogy olyan hülye legyen egy fiú, hogy magától vonja el a szexet, még nem hallottam. Olyanról már hallottam hogy hiányolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!