Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elment a barátnöm bulijára és csokoloztak. Na most mit csináljak?
Figyelt kérdés
és a barátnöm azt monta hogy ne haragudjak rá mert nagyon bevolt baszva.és csak egy csok volt
most fogalmam sincs mit csináljak.
amugy én azért nem tudtam elmenni a barátnöm bulijába mert ithon kellet maradnom.
2008. jún. 16. 16:49
11/21 anonim válasza:
Dobd ki a pasit!!!Ez egy szemét!!!Tuti meg fogja csinálni 10*-re is! Hidd el hogy tul fogsz lépni rajta...
12/21 anonim válasza:
Én is ezt mondom hogy dobja ki.Nem kell ezt az ügyet a részegségre meg hogy "már két hete nem találkoztunk és hiánya volt" dologra.Ha igazán szeretne téged akkor kibír még fél évet is úgy hogy ne csaljon meg!Pláne ha még nem is ez volt az első alkalom.Szerintem nem is fogja abbahagyni.
14/21 anonim válasza:
Dobd ki! Jobbat érdemelsz, aki megbecsül! Belegondoltál abba, hogy lehet nem is tudsz minden megcsalásáról? Ha a barátnőd nem mondja el a csókot, akkor a barátod elmondta volna? Hogyan tudsz benne megbízni? Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
15/21 A kérdező kommentje:
1 hónapja,mind a ketten 15
2008. jún. 16. 22:32
16/21 anonim válasza:
Egy hónapja jártok, két hete nem találkoztatok, és háromszor megcsalt..te is jó nagy hülye vagy ha ezek után még a gondolat is felmerül benned h esetleg vele maradj...
17/21 anonim válasza:
1 hónapja?? Jesszus! Még egy év alatt is sok a 3 megcsalás... 1 hónap nem sok idő, szóval dobd ki! Találsz majd sokkal jobbat!
18/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
már kidobtam
2008. jún. 17. 12:48
19/21 anonim válasza:
Jól döntöttél, mégha most nagyon rosszul is érzed magad. találsz majd 1 olyan pasit, aki megbecsül és nem aláz meg.
Első válaszadó voltam
20/21 anonim válasza:
Szerintem a barátnőddel kezdheted a kirúgást, aztán a passiddal...
1. az ilyen nem baránő
2. az ilyen pasi nem téged szeret, csak élvezkedni, hódítani, szaporodni, párzani; legfőképpen magát tudja szereni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!