Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Titeket nem idegesít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Titeket nem idegesít már ez az ismerkedési kényszer, ami a pasiknál van?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi ez a kapcsolatfüggőség, ami itt van meg ismerkedési kényszer, de mindenhol buliba, itt, facebookon stb, szinte mindenhol megy ez az ismerkednék duma. Már baromira idegesítő. Álljatok már le pasik!!! Szánalmas az ilyen.
2013. máj. 7. 11:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Te sem az értelmes nők csoportját gyarapítod :D:D
2013. máj. 7. 11:25
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
kérdező,ezekkel a megnyilvánulásokkal mutatod meg,mennyire érdemtelen vagy a megismerésre,és mennyire ostoba is vagy valójában.Csak sajnálni tudlak,utálni nem.
2013. máj. 7. 11:26
 13/27 A kérdező kommentje:
Hallóó csajok hol vagytok, itt is csak pasik gyülekezete van :D
2013. máj. 7. 11:27
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyszrüsitsük le. te egy beképzelt hisztis p-csa vagy. És hozzád csak azok a pasik menjenek oda akik neked bejönnek akik meg nem jönnnek be azok meg egy gyökerek akik ássák el magukat. Hát az ilyen csajok mint te vannak sokan negativ megjegyzésekkel a nőkkel szemben. Hát gratulálok. Azért kiváncsi lennék, hogy nézel ki hogy ennire vered magad.:ddd
2013. máj. 7. 11:29
 15/27 A kérdező kommentje:

14-es

Jól :D Duci vagyok, de ezt a pasik szeretik :)

2013. máj. 7. 11:33
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de a kérdező tényleg szánalmas.
2013. máj. 7. 11:33
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

Kevés pasi szereti a duci csajokat.

Szóval ne száléj el magadtól.Főleg ha nem lehet elférni tőled.

(Övön aluli volt.De a kérdés is az!)

2013. máj. 7. 11:34
 18/27 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek az a baja,hogy nem olyan pasik akarnak vele ismerkedni,akik neki bejönnek/bejönnének.:)
2013. máj. 7. 11:39
 19/27 anonim ***** válasza:
Bocsmá' kérdező, hogy élek, ígérem, nem fordul elő többször...
2013. máj. 7. 11:39
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Szeretik a pasik?? Álomvilágban élsz.Kevés pasi szereti. Én szeretem a duci csajokat de akinek ilyen felfogása van sose kellene. Am meg sok pasi meg játsza h szereti a ducit sokan könyebb prédának nézik öket mert kevés pasit kaphatnak meg és náluk probálkoznak:DDD És attol h a pasi kegy rétege szereti a ducikat nem kell elszálni.
2013. máj. 7. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!