Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem keresem egy darabig a srácot, vajon jobban fog vágyni rám, és ő keres majd?
Egyértelmű! Ha nem keresed, az azt jelenti, hogy lesz×rod. Én legalábbis így gondolkodom!
Nem ismerlek amúgy véletlenül? Hová valósi vagy?
Pasifüggő. Van, aki próbálkozik (de ez nem jelent szerintem valódi érdeklődést, csak puhatolózik, hogy lenne-e esélye, de valószínűleg ugyanúgy próbálkozik másoknál is).
Akiknek alacsonyabb az önbizalma, annak viszont sok biztatás kell, és ha nem keresed, akkor inkább visszavonul.
De az érzéseket amúgy sem lehet befolyásolni, tehát ha valakit nem érdekelsz, akkor sem fogod jobban érdekelni, ha nem keresed, max. tudomásul veszi, hogy nem érdekled.
"Akiknek alacsonyabb az önbizalma, annak viszont sok biztatás kell, és ha nem keresed, akkor inkább visszavonul. "
Ez nagyon igaz!
én túl jól nézek ki ahhoz hogy pitizzek a végtelelnségig.
meg amúgy ez olyan gyerekes hogy csiki-csukit játszunk egymással :DD
ha megvan az egymás közti vonzalom akkor hadd szóljon, amúgy hagyjuk ;)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!