Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ez így?
3 éves kapcsolatom volt egy sráccal, amiből 4hónapja szálltam ki. Én mondtan ki az utolsó szót igy annyira nem viselt meg a dolog, csak az emlékek néha feltörnek de azok is inkább csak a rosszak jutnak eszembe, mivel nem voltunk egy álompár soha... ő volt az első barátom, vele volt minden... de vele annyira befásultunk, hogy én azóta semmi másra nem vágyok, csak hogy minnél több pasival kavarjak és flörtölgessünk. A 4hónap alatt 4 elég rövid kapcsolatom volt, amibe folyton csak a hibákat kerestem vagy az exemet. Az elsővel pl azért szakítottam mert közölte velem, hogy ő már 12 csajjal volt.. nekem ez a szám nemtetszett igy dobtam. A második 'kapcsolatom' kemény 2 napig tartott mert túl komolyan gondolta az egészet és teljesen az exemet láttam benne, hát akkor azzal is szakítottam. A 3. sráccal 2 hétig voltam, aztan megcsaltam, de mégcsak lelkiismeretfurdolásom se volt... lényeg a lényeg, másnap bevallottam neki az igazat és szakítottunk. A 4. kapcsolatom 1hete ért véget mert nem sok közös témánk volt, így szintén nem láttam semmi értelmét a dolognak. Azt azért leszögezem: csak csókolóztam ezekkel a srácokkal, semmi több nem volt! De a barátaim szerint megváltoztam, régen csendes visszahúzodó voltam, most pedig majdnemhogy nincsennek határok.. ebben teljesen igazuk van, de ezt azért csinálom, mert úgy érzem azalatt a 3 év alatt miközben a rossz kapcsolatom próbáltam menteni és elküldtem egy csomó pasit akikre ma már aztmondom, hogy kár értük, elszalasztottam kismillió lehetőséget és ezt nekem most pótolnom kell. Mintha teljesen lemaradtam volna a jó dolgokról és most kezdenék élni végre! Szerintetek változtatnom kéne? A ribanc szakszó felé haladok?
18 L
nem
csak elszakadt benned a cérna
majd telítődsz és akkor visszaállsz a rendes kerékvágásba!!
Hát én egy kicsit értelek. Mármint... Én mindig ilyen kis csúnyácska voltam. Aztán jött a drága jó pubertás, és szexi lettem. :D És tetszik, hogy a srácoknak tetszem, bár nem szoktam velük flörtölni, még mindig elég visszahúzódó vagyok. De jól esik, ha megbámulnak.
Szerintem egy kicsit visszavehetnél.
legalább ne mond el,
aki értelmes nem szellőzteti miket csinált eddig, mert mindenki követ el marhaságot e téren N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!