Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem írja ki Facebookra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írja ki Facebookra?

Figyelt kérdés

A barátnőm nem akarja kiírni azt, hogy velem jár. Az is nehezére esett, hogy kiírja, hogy "kapcsolatban" Igazából nem érdekel egyáltalán a Facebook, de azt gondolom, hogy nem akarja, hogy lássa más is, hogy velem van.

Vajon mi az oka ennek?

Ha kérdezem róla, mindig terel, vagy elkerüli a választ.

2013. máj. 6. 20:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

amíg férjnél voltam, még csak be sem volt jelölve, sőt a saját nevem használtam, szóval engem ez nem mozgat meg, ezért szeretik kint a másikat használni, sokkal jobb

értelmesebb is N

2013. máj. 6. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:

mert másokkal is kavar, nyilvánvaló, én is így szoktam és olyan hülyeségekkel takarózom, h szívem, ez magánügy, meg hogy ne ezen múljon meg ilyesmik.

pedig csak meg akarom csalni, mert nem érdemel meg.

Biztos te sem érdemled meg a partnered, egy disznó lehetsz.

2013. máj. 6. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:

nekem sincs kinn, mégsem kavarok senki mással..

egyszerűen kvára nem érdekel

ne a világnak mutasd meg, hogy mennyire szeretsz valakit, mert a világ leszrja

2013. máj. 6. 20:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó, hanem arról, hogy ha minden rendben van közöttünk, akkor mi van abban, ha más tudja? Mert itt egyértelműen arról van szó, hogy ne tudja más. De miért?
2013. máj. 6. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!