Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogyha én nem akarom kielégíteni szájjal a barátomat, akkor ő keres egy másik lányt, aki megteszi neki?
Azon kívül minden maradna a régiben.
Én rohadtul nem értek ezzel egyet, mert ez nálam már megcsalás kategória.
Keress egy olyan pasit, aki nem szereti az orális szexet, mint ahogyan te sem.
Én alapvetően nem csak az orális szex kérdésében, hanem másban is azon a véleményen vagyok, ha két ember bizonyos területen nem azonos hullámhosszon van, akkor nem illenek össze. Itt most említhetném azt, ha egyik fél szeret bulizni, a másik nem, vagy az egyik félnek fontos a szex a kapcsolatban, a másiknak annyira nem. Nem illenek össze, mert előbb-utóbb gond fog ebből lenni.
Amúgy nem, nem normális, ha mással elégíttetné ki magát, mert az is megcsalásnak számít. De ne lepődj meg, ha te nem csinálod neki, akkor meg fog csalni vagy ott fog hagyni.
Ne legyél buta, persze, hogy megcsalás! Ezek után hagyd is ott, mert egy ilyen barom nem érdemel meg, ne is csináld neki, hagyd ott.
Aztán viszont, ha találsz normális férfit, aki képes ilyen dolgokban kompromisszumot kötni és te érdekled, szeret és ilyesmi miatt nem csalna meg vagy nem fenyegetőzne ilyesmivel, akkor próbáld rávenni magad a dologra, mert valóban bele szokott tartozni egy kapcsolatba. Egy normális férfinak nagy örömet lehet ezzel szerezni, na persze nem az olyan idiótáknak, mint a jelenlegi barátod... Ha pedig sehogy sem megy, akkor csináld csak kézzel, esetleg néha szorítsd a szádhoz, ha a szádba nem is veszed, vagy csak nyalogasd vagy hasonló, amit még elfogadhatónak tartasz.
A pasidat pedig dobd ki, mert az ilyennel feleslegesen vagy együtt. Ő sosem fog téged igazán szeretni, ha így bánik veled. Ilyennel összeházasodni, gyereket vállalni nem érdemes. Ha pedig ezeket nem akarod, akkor sem érdemes vele lenni, hiszen nem bízhatsz meg benne, fontosabb neki ez a kis apróság (gondolom azért rendes szex van, nem arról van szó, hogy szegény pasinak semmi öröme nincs az életben)mint te magad, a kapcsolatotok. Ne pazarold az idődet, keress mást.
Amúgy érdemes lenne elgondolkodni rajta, hogy miért nem szereted csinálni. Normális férfi tisztel érte, ha megteszed neki, nem kell megalázónak érezni. Hálás lesz érte, hogy megadtad ezt neki.
Ebben a kapcsolatban szerintem nincs minden rendben.
Kérdés, hogy te miért nem teszed meg neki ezt?
Ilyen volt a neveltetésed, vagy valami korábbi rossz emlék miatt, vagy csak irtózól a dologtól?
Ezen kívül minden rendben van a szexuális kapcsolatban ?
Vagy van más is, ami miatt nem 100%-os az összhang?
Mennyi idős ez a kapcsolat? Hány évesek vagytok ?
Ezeket tudni kellene, mert ettől függ a válasz lényege, vagyis, hogy normális-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!