Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan emberekről akik az egyik napról a másikra "eltűnnek" egy párkapcsolatból?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy hirtelen megszakítják a kapcsolatot a párjukkal, egyik napról a másikra elköltöznek, nem magyarázkodnak hosszasan, csak "kiiktatják" az illetőt az életükből. Gyávák? Vagy ráuntak a párjukra? Ráeszméltek hogy a partnerük nem az igazi és úgy gondolják hogy már egy percet se akarnak rápazarolni az életükből?2013. máj. 6. 17:47
2/7 anonim válasza:
Én gyerekesnek mondanám öket.
Ez tipikusan az az emberi magatartás, amikor valaki a "sarokba" dobja a problémát és amig nem látja az nem létezik. A másik fél meg csináljon amit akar.
Ez általában a 15 körüli fiuknál/lányoknál jellemzö tehát ha valaki idösebben is megtesz ilyet az arra utal, hogy agyilag még nem érett meg egy normális párkapcsoaltra.
3/7 anonim válasza:
Jól teszik!Én se szarakodnék.Ha valami nem megy,akkor kár megbeszélni és taglalni,hogy miért szar.Felesleges húzni az időt,mert akkor hallgatni kellene a nyavalygást,meg a könyörgést,amire én spec nem lennék kíváncsi.
4/7 anonim válasza:
Az exem 38 eves ferfi volt ( en 31), es szo nelkul lelepett, kiiktatott az eletebol, egyszercsak nem keresett.
Szoval nem csak tiniknel van ez. :(
5/7 anonim válasza:
Szerintem undorító szemét és gyerekes viselkedés:)
6/7 anonim válasza:
Saját tapasztalat? Hány éves vagy?
7/7 anonim válasza:
Én ezt el sem fogadnám szakításnak, rendőrséggel kerestetném. Aki annyira sincs tekintettel rám, hogy annyit mondjon, "vége", az nem érdemli meg, hogy megkönnyítsem a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!