Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen fiú? : ) (komolyan) : D
Engem PONTOSAN egy ilyen pasival hozott össze a sors. De sajnos a szexuális együttlétere képtelen egy ideje..És lehet még gyermeke se lehet soha. Ugyhogy fogalmam sincs mit tegyek.. Tőle jobb,rendesebb pasival még soha nem találkoztam.
Ugyhogy van ilyen..
Igen létezik! Nem iszom,csak ha összejövünk néha haverokkal,akk is max 1-2 sör! Jóképű is vagyok,és jó a testem is ! Szeretem az extrém sportokat... Bungee jumping,sárkányrepülőzés,extrém szex,calisthenics,erősemelés... és minden napra tervezek,mert ezeket gyakorolom,így nincs időm a páromra!
Üdv,egy extrém sportokat űző fiatal! :D
Ha nem lenne barátnőm azt mondanám hogy megtaláltál:D
Nem iszok csak amikor éppen ünnepelünk valamit, keveset de bulizok. Sok csajnak bejövök mivel sportolok elég jó a testem. Focizok de mellette eljárok bmxezni. :D Egy dolgot nem tudnék megtenni neked az edzések miatt. :
"minden napra szeretne valami programot a párjával"
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!