Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből még valami? Vagy végleg elrontottam?
Figyelt kérdés
Volt párom,mikor megismertem.Most már nincs,erre ő nem akar komoly kapcsolatot.Találkozgatunk.Akkor mi ez?2013. máj. 6. 15:22
1/3 anonim válasza:
Ez egy kötöttségektől mentes,laza szexkapcsolat.Ha még nincs szex,akkor azt a szót vedd ki belőle,de a lényeg ugyanaz marad.Nem kellesz neki komoly kapcsolatra,csak időtöltés vagy számára.
2/3 Nikol.T. válasza:
Ha megmondta, hogy nem akar (veled) komoly kapcsolatot (vagy lehet, hogy disztingvált, és hogy ne bántson meg úgy fogalmazott, hogy senkivel nem akar ilyet), akkor tuti, hogy nincs mire várnod. Ezt mint nő mondom neked: ilyet sose mondanék, csak annak, akitől valóban nem akarok semmit, és szeretném, hogy ez olyan szinten legyen világos a számára, hogy a kezdeményezés még csak eszébe se jusson. (A szituációt nagyon jól ismerem: mára több olyan barátom is van - mostanra valóban nagyon jó barátaim -, akik anno többet akartak a kapcsolattól barátságnál.)
3/3 A kérdező kommentje:
Egyszer ezt mondja,egyszer azt.Mikor milyenje van,vagy nem tudom mitől függ ez nála.Ezért írtam ide,mert már teljesen tanácstalan vagyok.
2013. máj. 8. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!