Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolja mindenki azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja mindenki azt hogy a nőknek könnyebb párt találni? Szerintem ez hülyeség

Figyelt kérdés
ugyanannyi nő van kapcsolatban mint férfi tehát...(jobb esetben)
2013. máj. 6. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
Maximálisan igazad van, 10-es! De ez egyébként a mi hibánk is! Ha mindannyian szembeszállnánk a nőkkel, nem lenne akkora arcuk!
2013. máj. 14. 16:34
 12/14 anizotropikus ***** válasza:
74%

A nőknek azért nehezebb "párt" találni mert nekik a tudat alatt a pénz az ami számít :(

Egy férfi valóban társat keres míg egy nő eltartót.

Ezek gyakorlati tapasztalatok és tények :(

2013. nov. 27. 08:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért a sok nőkkel szembeni frusztráció ellenére is tisztázzuk már, hogy mit jelent a "pár" szó ebben a kontextusban.

Számomra azt jelenti, hogy van párom, hogy egy olyan párkapcsolatban élek, ami mély, tartalmas, komoly és közösek a tervek. Ilyen kapcsolatot találni egy nőnek pontosan ugyanolyan nehéz, mint egy férfinek, még akkor is, ha az első lépések kevesebb energiát igényelnek tőlük.

Akármilyen párkapcsolatot valóban egyszerűbben és kevesebb energiabefektetéssel találnak a nők, mivel ők állnak a passzív oldalán az ismerkedésnek. Ha egy nő alkalmi szexre vágyik, akkor gyakorlatilag csak engednie kell, mert úgyis akad egy férfi, aki hősiesen feláldozza magát a nemes célért :). Ettől még stabil, komoly párkapcsolatuk nekik sincs könnyebben, maximum annyiról lehet szó, hogy eleinte kevesebb aktivitást kell felmutassanak ezért.

Egyszer mondjuk azért érdekes lenne valahogy szerepet cserélnie a két nemnek. Mi, férfiak nyilván ki vagyunk akadva, hogy milyen szar érzés, amikor elküldenek a nők, amit nekik sohasem kell átélniük, mert ők csak válogatnak a kérők hadából. Ez abszolút igaz, de én ugyan nem cserélnék velük! Utálnám, ha a passzív szerepben kellene ülnöm, és nem dönthetném el, mikor akarok ismerkedni és mikor nem. Utálnám, ha nyomulós vagy kétségbe esett p1csának tartana mindenki, ha egyszer én megyek oda valakihez, aki tetszik, és nem csak abból válogatok, aki odajön hozzám. Utálnám, ha nem tudnék nyugodtan ülni egy órát egy buliban anélkül, hogy ne kelljen végighallgatnom pár, kissé piás, önmagát szellemesnek képzelő de valójában kőprimitív fickó sablonos nyomulását, hogy aztán még én legyek a szemét k**va, ha a tizediket már nem illedelmesen küldöm el. Én örülök, hogy pasi vagyok!

Dühöngenek a fickók, hogy mennyire a külsőségek alapján döntenek a nők, és milyen szar mindig kosarat kapni a külsőd alapján, de nőként se lehet sokkal jobb folyton azt látni, hogy a szebb lányokat folyton ostromolják a fickók, neki meg nem jut semmi. Igen, szar érzés látni, hogy a csajok csak úgy válogatnak a pasik között seggen ülve, de éppúgy ott van egy rakás csaj, akihez a kutya sem megy oda, maximum olyan srácok, akikről messziről lesír, hogy csak azért nem a menő csajokhoz mennek, mert tudják, hogy oda úgysem lenne esélyük, ezért megpróbálják lejjebb adni a szintet.

Személy szerint nekem pl k**va szar érzés volt, amikor általános iskolás koromban az osztály csajai elkezdtek Valentin napi kártyákat osztogatni a jóképű, menő osztálytársaimnak, de én nem kaptam. Nem küldött el senki, nem kaptam kosarat, nem nevettek ki, nem szólták le a külsőmet, mégis cefet szarul éreztem magam tőle. Épp ezért nem értem, miből gondolja azt egy férfi, hogy a női oldal egy szemmel is jobb lenne. Mármint persze, kényelmesebbnek látszik ugyan, de ugyanúgy megvan a rossz oldala annak is.

2013. nov. 27. 09:40
 14/14 anonim válasza:

Kedves 13-as. Köszönöm ezeket a tanulságos és gondolatébresztő sorokat. Felírtál egy pár olyan jelzőt, ami miatt nem lennél nő, egy fontosat azért ne felejtsünk ki és bízom abban, hogy nem értik félre a Nők, de a legfontosabb, amit őrültség lenne irigyelni Tőlük, azok a bizonyos nehéz napok. Nemrég olvastam arról, hogy baromira nem mindegy, hogy a lányok fiatalkorban, amikor nagylányokká válnak, miképp élik meg. Mert egy életre meghatározó lesz. Ha egy szeretetteljes családban nő fel és megvan az a bizalom, hogy a szüleivel erről nyíltan tud beszélni (természetesen miután a megfelelő alkalomkor felkészítik Őt erre), akkor vélhetően nem tragédiaként fogja megélni, max. egy kicsit szorong, nyilván a kisbabaszülés a másik, bár ugyanakkor azt is hallottam, hogy valaki kimondottan boldogságként éli meg a szülést, nem csak a makkegészségesen világrajött kisbaba miatt Boldog. Ha viszont egy gátlásos, konzervatív családba nő fel és a barátnői között sincs olyan, akivel ezeket meg tudná/merné beszélni, lehet, hogy egy életre sérül lelkileg. Én főleg ezeket nem irigylem Tőlük. Ami a többit illeti, sajnos nagyrészével egyet kell, hogy értsek. Ez persze csak azóta zavar, amióta egy csomó primitív ember azzal jön, de lúzer vagy, miért nem csajozol. És egy ilyennek hogy magyarázod el (ha egyáltalán érdemes), hogy a párkapcsolathoz, a szerelemhez 2 ember kell és valóban a lányok is feszélyezettek egy udvarias, lovagias sráccal szemben, mert szokatlan, mert új és/vagy mert elsőre ijesztő Nekik. Ahogy Ők várnak a maguk kis szőke hercegeikre, mi is jobban vágyunk egy Hófehérkére, mint egy Gonosz Mostohára. Ott a Tükör leg. tudta, ki a szebb.

Szeretném tisztelni a hölgyeket, mert van közöttük, aki megérdemli. Lesz olyan, aki értékeli, lesz olyan, aki elgondolkodik rajta és lesz olyan, aki kinevet, vagy lúzernek tart, de 1 biztos. Egyszer mindannyian megöregszünk és nem mindegy, hogy a szükséges tapasztalatokat és az értékeket mikor és mi alapján vesszük észre/gyűjtjük össze.

Kellemes napot kívánok Mindenkinek. :)

2014. nov. 18. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!