Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasiknak miert van szukseguk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miert van szukseguk szunetre egy parkapcsolatban?

Figyelt kérdés
A baratommal 5 honapja vagyunk egyutt, nemreg volt egy nagyobb veszekedesunk, de megbeszeltuk. Es most elojott nekem azzal hogy kell neki egy kis szunet.... :( Pedig eddig minden rendben volt, vagyis a veszekedesig, lehet hogy az miatt?! Megkerdeztem hogy miert akar szunetet, es azt mondta hogy ki kell szeloztesse a fejet... 2 hetet kert. nem ertem hogy most miert, vagy mar nem szerethet, csak fel megmondani? Amugy meg eszrevettem hogy majdnem minden 3ik kapcsolatban van ijen.... vagy ez termeszetes? volt mar valaki ijen helyzetben? van meg ra esely hogy minden renbe jojjon? nagyon felek hogy valamiben mesterkedik, ja meg pont a szulinapom elott 2 nappal jelentette ki, anyira kiakkattam (neki nem muttatam ki). Nem tudom mi baja lehet?! :(
2009. szept. 29. 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem, alaphelyzetben a pasiknak nincs szükségük szünetre egy párkapcsolatban. De ha veled ez már harmadjára fordult elő, három különböző sráccal, nem lehet, hogy benned van a hiba? Nem lehet, hogy kicsit túlzottan rájuk másztál, nem hagytad őket levegőhöz jutni? Nem voltál túl féltékeny, stb.?

Amúgy a szünet 99%ban szakítást jelent, tökmindegy, hogy röhögve mondja, vagy sírva. Persze biztos vannak kivételek, de én olyanról még nem hallottam.

2009. szept. 29. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A szünet általában egy másik miatt kell. Lehet, hogy amikor összevesztetek, ő "körülnézett", és most kell egy kis idő, amíg kiderül hogy igen-e vagy nem az új.

(ez nemtől független, vica-versa így megy.)

2009. szept. 29. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát ez gyanús.

Nekem sose kellett szünet. Ha veszekedtünk akkor ott akartam hagyni, aztán mégsem hagytam ott, de szünet az nem kellett. Ha már két napot nő nélkül vagyok, akkor megőrülök, úgyhogy inkább kibékülünk.

Szóval nem kell általánosítani, nem a pasiknak kell a szünet, hanem neki. De hogy minek, az gyanus.

2009. szept. 29. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Mindenki mast mond....

Én is most pont a te helyzetedben vagyok, kezem labam remeg mar napok ota, félek nagyon. De tartsa benned az a lelket, hogy azt mondta, szakitasrol szo sem lehet. Szerintem létezik olyan, hogy idökérés utan ujra minden a régi, nem egy part ismerek... Valaki igy gondolkodik, valaki ugy.Nyugi légy türelmes (ezt pont en mondom), rendbe fog jonni minden.

2009. szept. 29. 18:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Hat kicsit oszintenek tunt... de tenyleg az tartja bennem alelket h azt mondta ''szakitasrol ne is beszeljunk'' de ahogy a tobbiek elmontak... kicsit parazok.... :( de talan jo lesz minden.. koszonom a valaszokat!! :)
2009. szept. 29. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!