Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ha egy lányra azt mondjátok, hogy aranyos, akkor mi a véleményetek róla? Külső, belső.

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 08:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nagyon szépek és úgy öltözködnek mint egy k*rva ,van rajtuk 20 kilo festék , ha nem lenne akkor kb senki se nézne rájuk ( :D najo ez tulzás de kb igy van :) és nem állnak szóba senkivel se csak a minimum 5-10évvel idösebbekkel, és buták mint egy tök kb . Nálunk ebben a városban ez a plázacica jellemzöje. Igen, ök azok , általában , de van kivétel itt is.

Amúgy meg én tuti nem járnék egy ilyen plázacicával ... egyszerűen nem jönne be akármilyen szép is , a modora meg a viselkedése , egyszerűen nem jön be nekem.

100% hogy elöbb járnék egy aranyos lánnyal mint egy k*rvával.

Itt egy példa pl , nem tudom láttad e a 10 Things I Hate About You , 10 dolog amit utalok benned c.filmet a csaj benne Julia Stiles , NEKEM egy aranyos csajnak tünik , mert azt játsza a filmben , de én igy képzelek el egy aranyos csajt. Ettöl függetlenül nem a 10/10 , hanem 10/8 , mert vannak nála szebb lányok is , de bárki szivesen lenne a barátja. SZERinTem! :) lehet tévedek.

2009. szept. 30. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:

"Őszintén:

Az azt jelenti, hogy nem egy bombázó, de még elmegy, viszont ezt kompenzálja a kisugárzásával."

Ezzel tökéletesen egyetértek, néhány válasszal ezelőtt én is ezt próbáltam megfogalmazni.

2009. szept. 30. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:
figyu drága, ha egy csajszi helyes, NEM MANÖKEN, hanem egy jó alakú kedves, mosolygós, optimista, és arányos, akkor aranyos. A ''bombázó'' Az, a 21 és 34 közé eső nő, akinek tökéletes az alakja, nem anorex nem duci, hosszú lapockáig érő haja van, és az aktuális divatot követve egyedi! és sugárzik belőle hogy ő ezzel pontosan tisztában van s minden ad neki akkora önbizalmat, ami lehengerli az emberfiát-Legalább is engem:)
2009. szept. 30. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!