Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős férfi szeretője vagyok, de már nem kívánom őt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy szeret.2013. máj. 5. 22:22
1/8 anonim válasza:
el ne hidd! csak meg akar kúrelni, ahogy eddig is tette
2/8 anonim válasza:
Nem szeret. És ha te sem szereted nyugodtan szakíts vele.
3/8 anonim válasza:
és ha szeret? akkor mi van? ha nem akarsz vele lenni, nyugodtan hagyd el. vagy nem tudom, azt hogy mondják, mikor a szeretőjével szakít valaki. na mindegy. őt megvigasztalja az asszony, te meg keress olyat, aki 100%-osan téged akar, és te is szereted, kívánod.
5/8 anonim válasza:
Most hagyjuk, hogy mennyire gusztustalan széttúrni egy családot meg minden. Nézzük a te szemszögedből! A pasinak csak "arra" kellesz, ez nem vitás. Elválni nem fog érted, eddig sem tette. Már nem is kívánod. Akkor neked mi a jó ebben a kapcsolatban? Semmi. Magad miatt szakíts vele és a jövőben valamivel szinglibb pasit keress nála.
6/8 anonim válasza:
Vász? Vász? Mivaaan?
Ha jól értem, ez a pasi házas, te nem szereted őt, de azért kufircolsz vele. De már nem kívánod. Akkor most mi a kérdés, vázzeg?
Egyszerre járni és beszélni azért sikerül még?
8/8 anonim válasza:
hány éves vagy kedves kérdező? Te még hiszel a mesékben?
arról nem beszélve, ennyire nem lehetsz naiv
simán közlöd, ennyi volt, röviden, tömören N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!