Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret még, vagy túl van rajtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még, vagy túl van rajtam?

Figyelt kérdés
1,5 hete összevesztünk a barátommal, másnap pedig azt mondta hogy nem tudja mi legyen velünk, mert szerinte már el távolodtunk egymástól illetve úgy érzi, hogy nem fogalkozok vele eléggé. Azt belátom én is hogy már nem a régi a kapcsolatunk, de azt gondolom ezen változtatni kell, nem pedig eldobni. Azt mondta adjak neki egy napot hogy átgondolja és keresni fog. Azóta nem keresett, de én sem őt, mivel ha neki ennyit ért 5 év, akkor én sem fogok megalázkodni, tehát én ezt annak veszem hogy vége. Nagyon nehéz megállni hogy ne keressem, de azt akkor is illene megbeszélni. 5 évet csak így eldob? Nem is hiányzom neki? Mindennap látom a haverjaival a városban... biztos jól érzi így magát. Tavaly már szakitottunk hasonló eset miatt, de rá egy hónapra elkezdett keresni, hogy ő még mindig engem szeret, így kibékültünk. Most is éreztem rajta, hogy szeret, de akkor miért csinálja ezt? Segítsetek, valakinek hasonló helyzete? 21/L
2013. máj. 5. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
nem hiszem, ha csak így lemondott rólad
2013. máj. 5. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáljátok megbeszélni és próbáljatok mind a ketten kicsit megváltozni ha akarjátok a kapcsolatot.
2013. máj. 5. 22:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy a férfiaknál később bukik ki a szakitas után, hogy neki így mégsem jó?
2013. máj. 5. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak időnként rájön a kangörcs és szeretne valaki mást is... , de ezt nem meri így bevallani. Így ilyenkor szakít veled, aztán ha lenyugszik, visszakönyörgi magát. Én nem foglalkoznék vele tovább. Aki ilyet megcsinál, az nem szeret igazán. 26N
2013. máj. 5. 22:43
 5/5 A kérdező kommentje:
és az ilyen ember képes megváltozni valaha is?
2013. máj. 5. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!