Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint ribanc vagyok ez miatt szerintetek? 27/l

Figyelt kérdés
A múltammal sincs megelégedve szerintem, hogy sok pasim volt, és hiába mondom neki pedig, hogy ő az eddigi leghelyesebb meg stb teljesen leszarja. Amikor levetkőzött elötem majdnem elájultam ,és jó is az ágyban de mostanában bármit kérek tőle ideges rám. Volt egy este amikor egymás mellet feküdtünk és mondtam neki ,hogy nem akarsz megdugni? erre ő "amúgy te is már , hogy lehetsz ekkora szuka (röhögve)?" és elment rohadtul nem értem miért csinálja ezt. Amikor mondom neki ,hogy jó akkor szakítsuk akkor meg büszkélkedik , hogy ő sokkal jobb nőket is megkapott már mint én , ez miatt már szakítottunk is de nem tudunk egymás nélkül meglenni, és nem értem miért ilyen agresszív csak 20 éves de mindenbaja, de teljesen feleslegesen :S mindig leribancozik, de valamikor meg teljesen normális és rendes:S egyik nap úgy dolgozott rajtam ,hogy közben a fejemen taposott mondom ez mi??? elkezdi semmi (röhögve) és azt mondta , hogy nem vette észre. Aztán én is csak nevettem de nem értem...szerintetek mit kéne tennem? csak vele jó csak ő tetszik :S

2013. máj. 5. 21:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég. Mik vannak. Kicsit gondolkodhatnál is, és rájöhetnél valamire.....
2013. máj. 5. 21:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemled, jól egymásra találtatok :)
2013. máj. 5. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Taka.odjatok aludni a gecybe mindketten.
2013. máj. 5. 21:50
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

szereted ha megtaposnak és leribancoznak? ez már valami! xddd

f19

2013. máj. 5. 21:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
ez egy balfallosz. hagyd ott.
2013. máj. 6. 08:02
 16/17 A kérdező kommentje:

Jó én se vagyok annyira hülye, hogy észre ne vegyem ezeket a dolgokat...és mindenképp szakítani fogok vele.

Amúgy nem tudom miért kell olyanokat írogatni , hogy keféljek ezzel meg azzal mert ő 40 éves nőt ájulásig kúrt -.- kit érdekel

2013. máj. 7. 22:09
 17/17 Költőnő? ***** válasza:
100%

ez most komoly??? Hol van ebben a tisztelet, ami egy kapcsolat alapja? Ez rabszolgaság, menekülj, amíg nem késő....

Ő meg tapossa más arcát, jesszusom....

Mondjuk ne haragudj, de ha azt kéred, hogy dugjon meg, hát ne csodálkozz, ha azt teszi.....

2013. máj. 17. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!