Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a párom mindig azt érezteti velem, hogy én kevesebb vagyok?
"Én is már úgy vagyok, hogy a nő bármit is csinálhat akkor is kevesebb mint a férfi."
Kíváncsi lennék, hogy az ilyen sz@rarcúak mit tesznek/tettek le az asztalra... :)
A kérdésre: Nem normális, hagyd ott ezt a bunkót! :/
Miért nem ez a híres dominancia amiről mindig itt áradoztok? A domináns fél megmutatja, hogy ő az erősebb, így ő a vezető a domináns az alfahím meg ilyenek.
Bezzeg ha valaki nem ilyen akkor záporoznának a "pipogya" "b*zi!" "nyápic" "teszetosza" jellegű beszólások. Mert aki nem "hűdekemény" hencegő sz*r, hanem egy átlag-jólelkű-békés természetű valaki az csak ez lehet.
Forrás - lásd bizonyos kérdések alatti öszecsapások.
Xeno.
Tudom, hogy te a férfit meg a dominánst is csak így leírva ismered, meg hogy rád egyik sem igaz, de hidd el, nem ezt jelenti.
Nem-e?
Hát akkor mégis mit?
Felsőbbrendűség-tudatot? Beképzeltséget? Rátarti viselkedést? Büszkeséget a nagy semmire?
Xenophilius !
1. Nem mindenki szeretne domináns férfit. Én pl. egyenrangú kapcsolatot szeretnék.
2. Amit a kérdező párja csinál, az nem dominancia, hanem nevetséges, pökhendi bunkóskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!