Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha a párom mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a párom mindig azt érezteti velem, hogy én kevesebb vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig felvág azzal amiben ő jó, de amit én csinálok, azt szerinte ő sokkal könnyebben meg tudja, pedig azt se tudja, miről van szó. Ez normális??? 23L 24F

#csóróönbizalom
2013. máj. 5. 21:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ki az a buta liba, aki beindul erre?????
2013. máj. 5. 21:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Normális nő abszolút nem indul be erre, de figyelj. Ha tényleg nem jó, dobd ki, találsz mást. Olyat, aki értékel.
2013. máj. 5. 21:18
 13/21 anonim ***** válasza:
Ezt én is inkább megalázásnak hívnám, mint dominanciának. Lehet kevés az önbizalma, ezért muszáj, hogy mindig felhívja a figyelmet arra, milyen jó mindenben.
2013. máj. 5. 21:18
 14/21 A kérdező kommentje:
Össze is veszünk mindig. Szomorú.
2013. máj. 5. 21:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Sok nő van akinek pont hogy a bunkó/"paraszt" férfiak tetszenek, veled akkor pont házszámot tévesztett...... attól meg még lehet hogy jószívű..... csak valahogy ott van benne a rossz is erősen.....
2013. máj. 5. 21:21
 16/21 anonim ***** válasza:

"Én is már úgy vagyok, hogy a nő bármit is csinálhat akkor is kevesebb mint a férfi."

Kíváncsi lennék, hogy az ilyen sz@rarcúak mit tesznek/tettek le az asztalra... :)

A kérdésre: Nem normális, hagyd ott ezt a bunkót! :/

2013. máj. 5. 21:37
 17/21 anonim ***** válasza:

Miért nem ez a híres dominancia amiről mindig itt áradoztok? A domináns fél megmutatja, hogy ő az erősebb, így ő a vezető a domináns az alfahím meg ilyenek.

Bezzeg ha valaki nem ilyen akkor záporoznának a "pipogya" "b*zi!" "nyápic" "teszetosza" jellegű beszólások. Mert aki nem "hűdekemény" hencegő sz*r, hanem egy átlag-jólelkű-békés természetű valaki az csak ez lehet.

Forrás - lásd bizonyos kérdések alatti öszecsapások.

2013. máj. 5. 22:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Xeno.

Tudom, hogy te a férfit meg a dominánst is csak így leírva ismered, meg hogy rád egyik sem igaz, de hidd el, nem ezt jelenti.

2013. máj. 5. 22:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem-e?

Hát akkor mégis mit?

Felsőbbrendűség-tudatot? Beképzeltséget? Rátarti viselkedést? Büszkeséget a nagy semmire?

2013. máj. 5. 22:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Xenophilius !

1. Nem mindenki szeretne domináns férfit. Én pl. egyenrangú kapcsolatot szeretnék.

2. Amit a kérdező párja csinál, az nem dominancia, hanem nevetséges, pökhendi bunkóskodás.

2013. máj. 5. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!