Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet olyan jó egy pasi az ágyban?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy én nem voltam még normális pasival, de én még soha nem tudtam elájulni egy pasitól sem. De van egy közeli ismerősöm, aki pasi,akiről azt mondják a nők, hogy nagyon jó az ágyban. Mitől olyan jó? (Nehogy azt mondja valaki, hogy próbáljam ki!!!)2013. máj. 5. 18:24
1/8 anonim válasza:
Figyelmes, törődik azzal amit te szeretsz, szenvedélyes, van érzéke a dolgokhoz.
2/8 anonim válasza:
Figyelmes, nem önző, tényleg törődik azzal is, ami neked jó és első sorban érzelemből van veled nem csak egy ba**ás az egész.
3/8 anonim válasza:
Mert úgy viselkedik, mint én. Folyton a nő örömében akarok járni, figyelem minden rezdülését, és elvárom, hogy normálisan kommunikáljon velem az ágyban arról is ,hogy mit szeret-kedvel. Mindent bele adok és ettől vagyok olyan jó.
4/8 anonim válasza:
"Nehogy azt mondja valaki, hogy próbáljam ki!!!"
Akkor minek hoztad fel őt ?:D Azt mi honnan tudjuk, hogy Ő mitől olyan jó az ágyban ?:D
5/8 A kérdező kommentje:
4-es, azt kérdeztem,mitől lehet olyan jó, egy férfi. Nem őt kérdeztem konkrétan, hanem általánosságban. Ha nem érted a kérdést, akkor minek kommentezel?
2013. máj. 5. 19:01
6/8 anonim válasza:
"De van egy közeli ismerősöm, aki pasi,akiről azt mondják a nők, hogy nagyon jó az ágyban. Mitől olyan jó?"
AKKOR MINEK HOZTAD FEL? mégegyszer kérdezem?! Akkor elég lett volna annyi, hogy mitől lehet olyan jó egy pasi az ágyban? teljesen irreleváns, hogy beleírtad ezt a részt, hogy van egy közeli ismerősöd aki....
Szóval tanulj meg fogalmazni!
7/8 A kérdező kommentje:
példának hoztam fel, ismered ezt a fogalmat, ha már olyan jól tudsz fogalmazni?
2013. máj. 5. 20:53
8/8 anonim válasza:
Látom még mindig nem érted mennyire értelmetlen, hogy beletetted... -.-' Ide minek példát beletenni ? Szerinted a válaszolók nem tudják, hogy léteznek olyan pasik akik jók az ágyban vagy mi ? ...na mind1 nem tépem a "szájam" ugyse fogod felfogni miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!