Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet első évre?
Figyelt kérdés
Most leszünk a barátommal egy évesek és arra gondoltam, hogy valami különlegessel lepem meg. :) Van több ötletem, de az egyikről szeretném kikérni a véleményeteket. Arra gondoltam, hogy a P.S. I love you c. filmből szerzek egy kis ötletet hozzá. Arra gondoltam, hogy megcsinálom, amit a pasi csinált a csajnak a filmben. Az évfordulónk napján hagyok neki leveleket egy-egy helyen, arra gondoltam ott, ahol még az első 1-2-3 hónapban találkozgattunk. Hogy majd azokat követve jusson el valahova. :) A végére még kitalálok valami jó kis meglepit. :) De szerintetek ez jó lenne?:)
17/L
2013. máj. 4. 19:49
2/4 anonim válasza:
Igen, nekem fél évre csinált a barátom olyat, hogy minden egyes nap egy hónapot jelölt, azaz minden nap kaptam egy szerelmes levelet, amiben leírta, hogy szeptemberben mi történt mondjuk, mellé meg egy apróságot. Egyik nap rózsát, másnap kisebb vacsit csinált stb. És tök szuper érzés volt várni, hogy másnap mi vár majd (:
3/4 A kérdező kommentje:
jajj ez nagyon aranyos. :)))
2013. máj. 4. 19:56
4/4 Baccardi01 válasza:
Eredeti. Szerintem csináld meg. Biztos fog neki örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!