Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 hónap. Nincs téma:/ valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kata666 kérdése:

2 hónap. Nincs téma:/ valaki tud segíteni valami jó kis témákkal?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hónapja járunk...:) nagyon jó a kapcsolatunk csak van egy ici pici probléma. Alig van témánk:P néha eszünkbe

jut valami, azt rongyosra tárgyaljuk...de utána megint semmi:/

Mondanátok jó témákat?:)

2013. máj. 4. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
menjetek el valahova bárhova és azt beszéljétek át pl
2013. máj. 4. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Húsom, ez a kapcsolat úgy szar ahogy van!
2013. máj. 4. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban az egyik legfontosabb dolog az hogy tudjatok jókat beszélgetni...nem akarok vészmadárkodni de nem ítélek ennek a kapcsolatnak túl hosszú időt..:/
2013. máj. 4. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Valami nagyon nem jó ott, én barátnőmmel 2éve vagyok együtt, mindig tudunk valamiről beszélni, szinte napi szinten több órát, múltkor sietett valahova, így nem tudtam elmesélni neki valami tök lényegtelen dolgot, megértettem, hogy siet is, utána írt, hogy milyen bűntudata van emiatt és ne haragudjak rá :) Persze nem haragudtam rá, fel se merült.
2013. máj. 5. 01:09
 5/5 A kérdező kommentje:
De valami témát tudtok ajánlani?:)
2013. máj. 7. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!