Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy normális pasi, aki nem csak szexelni akar?
Figyelt kérdés
Intelligens, kedves és nem csak a felszínes dolgok érdeklik!2013. máj. 4. 18:45
11/21 anonim válasza:
Negyedik válaszolónak igaza van.
12/21 anonim válasza:
Itt vagyok apám, de pont amiatt nem érdeklek egy nőt sem, mert nem vagyok olyan, mint a "többi"...
13/21 anonim válasza:
Akiket te keresel, kérdező, messze elkerüli az összes lány, mert unalmasnak tartjátok őket, tartok tőle, hogy te is, kérdező kerülöd őket...
14/21 anonim válasza:
6! igaza van
amúgy minden korosztályban van ilyen is, olyan is
vannak normális srácok és férfiak is, bár attól még ők is normálisak, hogy csak dugni akarnak, de komolyan a beszélgetésből nagyon gyorsan ki lehet szűrni ki mire keres,
elég pár mondat, már képben kellene hogy legyél N
15/21 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy nem éri meg ilyennek lenni. Amíg magamat adtam és odafigyeltem a lányra, mindent megtettem érte, folyton azt kaptam a pofámba, hogy unalmas vagyok és viszlát. Ahogy tele lett a tököm az egésszel és önzőbbé váltam, azt mutattam feléjük, hogy lesz*rom őket, egyből nagyobb figyelmet kaptam. Hiába megy itt a duma, hogy a nők rendes férfiakat keresnek, a tapasztalataim nem éppen ezt mutatják. 23/F
16/21 anonim válasza:
#15-nél az igazság.
Legyél normális, becsületes, megbízható. Na igen, de most már inkább kiszámítható lettél. Ezaz unalmas vagy. Csá.
Szard le, legyél rejtélyes, egyből érdekes leszel.
Lehet lepontozni!! Attól még igaz!
17/21 anonim válasza:
Én zöld pacsit adtam igazatok van én is ezt tapasztaltam.
18/21 anonim válasza:
jah vannak de ők nem elég szívdöglesztőek neked :D
F19
19/21 anonim válasza:
Vannak, de mivel nincsen kockahasuk és bu5is fizimiskájuk nem kell nektek.
20/21 anonim válasza:
Én normálisnak tartom magam.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!