Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult már veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek, hogy beleszerettetek olyanba a neten a személyisége és a viselkedése alapján, aki külsőre egyáltalán nem tetszett? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 15:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

aki neten ismerkedik, azt másként kell csinálni

hát nem smiley küldés, nem az a lényeg

hanem a szöveg, a fogalmazás, amiket ír,

találkozás előtt nem kell felruházni semmivel, hanem úgy fogad el ahogy van, na ott a gesztusok, a beszédhang és a kinézet, így alakul ki igazán

amúgy lehet bármi ilyen kapcsolatból, ehhez még sok eltöltött idő kell N

2013. máj. 4. 15:30
 12/24 anonim ***** válasza:
6-os: Én átugrom a lécedet. Miben fogadunk? :)
2013. máj. 4. 15:41
 13/24 anonim ***** válasza:
# 12: Már eleve nem vall átlagon felüli intelligenciára, hogy azt sem tudod, hány éves vagyok, de már léceket akarsz ugrani.
2013. máj. 4. 15:43
 14/24 anonim ***** válasza:
13, nem akarok, ilyet nem írtam. Csak megtudnám ugrani, ha figyelmesen olvasod. Az sem vall átlagon felüli intelligenciára, ha kényszerképzeteid vannak, ellenére ,hogy még csak nem is ismersz :)
2013. máj. 4. 15:44
 15/24 anonim ***** válasza:
"Én átugrom a lécedet." Gyakorold a feltételes módot! Továbbá az ige és az igekötő írásmódját!
2013. máj. 4. 15:53
 16/24 anonim ***** válasza:
Majd ha visszaveszel az egódból, méltó leszel rám.
2013. máj. 4. 15:53
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem áll szándékomban visszavenni, elég sok évembe telt felépíteni az önbizalmam, jól jön az még nekem. :)
2013. máj. 4. 15:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Az önbizalom nem egyenlő a buta egóval Madam. :) Van még hova fejlődni :) Ameddig pedig egy másik emberen vered le azt, hogy semmibe vettek férfiak téged, addig messze nem vagy intelligens.
2013. máj. 4. 15:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Ugyan, mutasd már meg, hogy hol vertem le bárkin is bármit? Tényleg! Nézd már meg a legelső hozzászólásom, amiből ez az egész kialakult! Azt írtam, hogy nem ítélkezem (pláne nem külső alapján), adok esélyt, hogy a személyiséggel megfogjon valaki, volt is már rá precedens. Erre jönnek többen bizonygatni, hogy ők erre képesek. Holott nem bizonygatni kell, hanem megtenni...
2013. máj. 4. 16:02
 20/24 anonim ***** válasza:

Amíg csak elvárásaink vannak, boldogtalanok maradunk végső soron. Olyan érzésem van, várod a szőke herceget fehér lovon, de nem jön el, rövid ideig leszámítva.

Adni is kell elsőként és nem kérdezve, hogy miért. Túl erős akarsz lenni, általában az ilyen nők megtörnek egy idő után és kiborulnak, ha nem sikerül azt a hatást elérni, mint amit a látszatnak táplálnak.

2013. máj. 4. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!