Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti minek örülnétek az 1éves fordulotokon?
Elég szomorú, ha nem zavar, hogy ilyesmit adsz ki a kezed közül.
A kérdésre válaszolva: Te vagy az, aki 1 éve ismeri. Nem pedig mi. Neked kell tudnod, hogy mi érdekli, mit szeret csinálni, mi a kedvenc ... valamije..
Ha egy válaszoló azt írja majd, hogy: "Úúú.. én örülnék egy 3 hetes pincsinek." nem jelenti, hogy a barátnőd is rajong a kutyákért. Nem tudom, mennyire érezted át a hasonlatot.
vmi ajándékot adjál neki, pl én örülnék vmi ékszernek, de még jobban örülnék vmi személyesnek, amiről vmi kedves, vicces emlék ugrik be mindkettőnknek:) de az ajándék önmagában még semmi, vidd el vhova, ahol eddig még nem voltatok, vagy vidd el oda, ahol összeismerkedtetek (kivéve ha suliban:D), és legyetek együtt egész nap, ne csak 1-2 órát..
16/L
11:15: nem is azt mondom hogy az lesz amit irnak itt,hanem csak ötletekrr vagyok kiváncs.igazad van én ismerem... De hátha valaki tud olyat ami nekem nem jut eszembe és most itt nem tárgyra gondolok!
11:18 nem a suliban ismerkedtünk meg. egyik haverom buliába ismertem meg oda nem vihetem xD :))
mondjuk nem az első évfordulón, de én kaptam egy általa csinált füzetet.
12 lap, mindegyikre egy akkor készült kép, és egy emléket írj le abból a hónapból, hogy hogy érezted magad stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!