Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti minek örülnétek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti minek örülnétek az 1éves fordulotokon?

Figyelt kérdés
barátnömmel most lessz hogy 1 éve járunk! Szerintetek mivel kedveskedjek/lepjem meg? Ti minek örülnétek? (16 éves a lány)

#randi #meglepetés #1évesfordulo
2013. máj. 4. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Annak, ha a "van-volt-lesz" létigét helyesen használnád. :)
2013. máj. 4. 11:06
 2/8 A kérdező kommentje:
elnézés hogy nem tökéletes a helyesirásom! Szerintem senkié nem az. Majd legközelebb nyelvtankönyvböl irom. :))
2013. máj. 4. 11:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, ha nem zavar, hogy ilyesmit adsz ki a kezed közül.

A kérdésre válaszolva: Te vagy az, aki 1 éve ismeri. Nem pedig mi. Neked kell tudnod, hogy mi érdekli, mit szeret csinálni, mi a kedvenc ... valamije..

Ha egy válaszoló azt írja majd, hogy: "Úúú.. én örülnék egy 3 hetes pincsinek." nem jelenti, hogy a barátnőd is rajong a kutyákért. Nem tudom, mennyire érezted át a hasonlatot.

2013. máj. 4. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:

vmi ajándékot adjál neki, pl én örülnék vmi ékszernek, de még jobban örülnék vmi személyesnek, amiről vmi kedves, vicces emlék ugrik be mindkettőnknek:) de az ajándék önmagában még semmi, vidd el vhova, ahol eddig még nem voltatok, vagy vidd el oda, ahol összeismerkedtetek (kivéve ha suliban:D), és legyetek együtt egész nap, ne csak 1-2 órát..

16/L

2013. máj. 4. 11:18
 5/8 A kérdező kommentje:

11:15: nem is azt mondom hogy az lesz amit irnak itt,hanem csak ötletekrr vagyok kiváncs.igazad van én ismerem... De hátha valaki tud olyat ami nekem nem jut eszembe és most itt nem tárgyra gondolok!

11:18 nem a suliban ismerkedtünk meg. egyik haverom buliába ismertem meg oda nem vihetem xD :))

2013. máj. 4. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Kortól függetlenül mondom: Én annak örülnék, ha látnám a meglepetésen, hogy a barátom "megdolgozott" érte. Értem ez alatt, hogy saját ötlet.. Nem vagyok az ékszerek és virágok híve. Azok átlagosak. Leginkább azt tükrözik, hogy:"gyorsan megveszem, OSZT szevasz, nehogymá' ASZONGYA, nem is gondoltam rá.." Igenis tervezze meg, legyen találékony, mutassa meg, hogy mennyire ismer. Olyan ajándékot adjon, ami kettőnket formál meg (szimbolikus értelemben).
2013. máj. 4. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:

mondjuk nem az első évfordulón, de én kaptam egy általa csinált füzetet.

12 lap, mindegyikre egy akkor készült kép, és egy emléket írj le abból a hónapból, hogy hogy érezted magad stb.

2013. máj. 4. 11:54
 8/8 A kérdező kommentje:
sok origami rozsát kap töllem ezeket a komolyakat, nem ezt a ide hajtok-oda oszt kész.. Abbol gondolkodo hogy egy csokrot.. De nem tok már rozsafajtákat origamiba :s
2013. máj. 4. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!